Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2022. Február 04. 05:00, péntek | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Változékony idő várható a hétvégén

Változékony idő várható a hétvégén

Napsütésre és csapadékra is készülni kell. Helyenként plusz 10 Celsius-foknál is melegebb lesz, de olykor ismét megerősödhet a szél - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.

Pénteken általában változóan felhős időre van kilátás, keleten kevesebb, máshol több napsütéssel. Délelőttig az északkeleti megyékben még szállingózhat a hó, ezt követően csapadék nem valószínű. A legalacsonyabb hőmérséklet általában mínusz 3 és plusz 3 fok között várható, de északkeleten ennél hidegebb is lehet. A hőmérséklet csúcsértéke többnyire plusz 6 és 13 fok között alakul, északkeleten lehet ennél hidegebb.

Szombatra virradó éjszaka, majd reggel elszórtan kisebb eső, zápor még előfordulhat, napközben csak elvétve lehet futó zápor. Délután már gyengén felhős idő várható sok napsütéssel. Nagy területen megerősödik a légmozgás, Budapest tágabb környezetében egy-egy viharos széllökés is lehet. A minimumhőmérséklet mínusz 2 és plusz 5, a maximumhőmérséklet plusz 4 és 10 fok között alakul.

Vasárnap reggel, délelőtt még kisüthet a nap, de napközben északnyugat felől megnövekszik a felhőzet. Napközben még nem lesz csapadék, majd este az északi megyékben kisebb eső, zápor, a hegyekben havas eső, havazás is előfordulhat. A szél megélénkül, több helyen meg is erősödik. A leghidegebb órákban mínusz 6 és mínusz 1, napközben plusz 4 és 11 fok várható - olvasható az előrejelzésben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére