Városlista
2024. július 31, szerda - Oszkár

Hírek

2012. Augusztus 15. 21:44, szerda | Belföld
Forrás: MTI

Várpalotán toborzott tagokat a Szebb jövőért egyesület és a Jobbik

Várpalotán toborzott tagokat a Szebb jövőért egyesület és a Jobbik

A Jobbik Veszprém megyei elnöke szerint romlott a megyében a közbiztonság, ezért szükség van egyfajta önszerveződésre, a rend fenntartása, a bűnmegelőzés területén is.

Ferenczi Gábor országgyűlési képviselő Várpalotán a Thury-vár előtt tartott szerdai lakossági fórumon mintegy harminc érdeklődő előtt felsorolva az elmúlt hetekben történt eseményeket, köztük a Devecserben történt cigány és magyar család konfliktusát, s kijelentette: szükség van olyan önszerveződésekre, mint a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület, s arra bíztatta a jelenlévőket, csatlakozzanak a szervezethez.
Kepli Lajos jobbikos országgyűlési képviselő, a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület tiszteletbeli tagja arról beszélt, hogy kellenek az önszerveződő csoportok, akik tenni akarnak azért, hogy a közbiztonság helyreálljon. Leszögezte: rend csak akkor lesz Magyarországon, ha az országnak jobbikos kormánya lesz. A halálbüntetés visszaállítása mellett önfenntartó börtönöket sürgetett.
László Attila, a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület elnöke bemutatta a jelenlévőknek az egyesület tevékenységét, melynek köszönhetően az elnök tájékoztatása szerint azokon a településeken, ahol jelen vannak, csökkent, sok helyütt pedig meg is szűnt a bűnözés.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 30. 08:10, kedd | Belföld

Lázár János: augusztusban fizetés kiegészítés lesz a MÁV-nál

Augusztusban fizetés kiegészítés lesz a MÁV-nál, és nagy bejelentések várhatóak a minisztériumban Lázár János építési és közlekedési miniszter hétfői Facebook-posztja szerint.

2024. Július 30. 08:08, kedd | Belföld

Budapesten és száznyolcvan településen folytatódik a szúnyogok elleni védekezés

Tíz vármegye száznyolcvan településén és hat budapesti kerületben, összesen negyvenezer hektáron folytatódik a szúnyoggyérítés a héten; a gyérítést végző járművek az esti és az éjszakai órákban dolgoznak

2024. Július 29. 08:11, hétfő | Belföld

Menczer Tamás: sok fiatal csatlakozására számítok!

Sok fiatal Fideszhez csatlakozására számít a jövőben Orbán Viktor miniszterelnök szombati, tusványosi beszéde hatására a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója, aki erről a Kossuth rádió Vasárnapi Újság című műsorában beszélt.