Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2016. Június 26. 00:00, vasárnap | Helyi

Véradást szervezett az Északdunántúli Vízmű Zrt. Tatabányán

Véradást szervezett az Északdunántúli Vízmű Zrt. Tatabányán

25-en vettek részt az Északdunántúli Vízmű Zrt. szerdai kihelyezett véradásán Tatabányán.

A Magyar Vöröskereszttel együttműködve szervezett rendezvényen a társaság munkavállalói adtak vért – az elsők között dr. Jelen Tamás vezérigazgató is.

Az ÉDV Zrt. évente két alkalommal, nyár elején és ősz végén szervez véradást a kollégák számára. A program önkéntes és nyilvános, így a helyi lakosok is részt vehetnek a támogató programon.
"Az Északdunántúli Vízmű Zrt. a Magyar Vöröskereszt helyi szervezetével nagyon jó kapcsolatot ápol. Legyen szó önkéntes véradásról vagy bármilyen más együttműködésről, pillanatok alatt létrejön a kölcsönös segítségnyújtás.
Fontosnak tartom, hogy a kollégákkal együtt, közösen mutassuk meg a társadalom tagjainak valamint fogyasztóinknak, hogy az ÉDV Zrt. felelősséget vállal értük, és ha segítségre van szükség, ránk mindig számíthatnak." - mondta dr. Jelen Tamás vezérigazgató, aki elsők között adott vért a kihelyezett véradáson június 22-én, Tatabányán.
4 millió lehetséges véradóból, csupán 250.000 rendszeres donor van Magyarországon. A vér semmivel sem pótolható, ezért is bír kiemelt jelentőséggel a hosszú évekre visszanyúló szervezett véradás az ÉDV Zrt-nél. A Társaság működési területén Komárom-Esztergom, Fejér és Pest megyékben 84 településen 310 ezer fő részére biztosítja az ivóvízellátást és 72 településen mintegy 285 ezer ember veszi igénybe a szennyvízszolgáltatást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.