Városlista
2024. augusztus 9, péntek - Emőd

Hírek

2014. Augusztus 14. 09:27, csütörtök | Belföld
Forrás: MTI

Vihar - Öt településen nincs áram Veszprém megyében

Vihar - Öt településen nincs áram Veszprém megyében

Hat villanyoszlop kidőlt Veszprémgalsa és Szentimrefalva között a viharos szélben, Apácatornán pedig a transzformátor hibásodott meg, és emiatt öt településen nincs áram – közölte a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője csütörtökön az MTI-vel.

Csépányi-Barczi Petra elmondta, hogy Veszprémgalsán, Orosziban, Borszörcsökön, Szentimrefalván és Apácatornán nincs áram. A szóvivő hozzátette: ott, ahol a kidőlt villanyoszlopok miatt nincs áram, várhatóan délig helyreállítják a szolgáltatást, Apácatornán pedig várhatóan délután három óráig javítják ki a meghibásodott transzformátort.
Két útszakaszon akadályozzák a közlekedést kidőlt fák: Somlóhegy és Somlószőlős között, valamint a Zalaszegvár és Hosztót közötti összekötőúton.
A Somló környékéről leszakadt ágak, kidőlt fák miatt folyamatosan riasztják a katasztrófavédelmet – tette hozzá a szóvivő.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 09. 08:08, péntek | Belföld

KSH: júliusban 4,1 százalékkal nőttek átlagosan a fogyasztói árak az előző év azonos hónapjához képest

2024. júliusban a fogyasztói árak átlagosan 4,1 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbiakat - jelentette csütörtökön a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

2024. Augusztus 09. 08:05, péntek | Belföld

A hétvégén is folytatódik a melegedés

Pénteken még főleg az északkeleti országrészben fordulhat elő zápor, néhol zivatar, de szombaton és vasárnap már jellemzően napos időre lehet készülni. A hőmérséklet emelkedik, vasárnap délután már 30-36 Celsius-fok várható

2024. Augusztus 09. 08:02, péntek | Belföld

Agrárminiszter: a magyarok kenyere 2024-ben is biztosított

A kenyér mindig és mindenhol a biztonság, a jövő és a megmaradás üzenetét hordozza.

2024. Augusztus 09. 07:40, péntek | Belföld

Meghaladta a várakozásokat az OTP adózás utáni nyeresége

Az OTP Bank idén a második negyedévben a várakozások átlagát meghaladva 267,930 milliárd forint konszolidált korrigált adózás utáni eredményt ért el, 8 százalékkal alacsonyabbat az előző év azonos időszakánál