Városlista
2022. szeptember 26, hétfő - Jusztina

Hírek

2011. Augusztus 25. 14:29, csütörtök | Kék hírek
Forrás: HírTV

Világháborús bombákat találtak

Világháborús bombákat találtak

Világháborús bombákat találtak Győrben és Egerben. A győri Audi-üzem építése közben két, egyenként 100 kilogrammos szovjet bombát találtak, mindkettőt megsemmisítették a tűzszerészek. Senkit sem kellett kilakoltatni.

Egerben viszont szinte az egész belvárost ki kellett üríteni egy negyedtonnás robbanószerkezet miatt, amelyet egy munkagép fordított ki a földből. A hatóságok 400 méteres körzetben költöztették ki a lakókat, akiket átmenetileg egy általános iskolában helyeztek el. A talált szerkezet egy oldalgyújtós repülőbomba, erős romboló hatású. A fővárosból hívtak hozzá tűzszerészeket és páncélozott járműveket, amelyekkel el lehet szállítani a helyszínről. (da)

hírTV

Címkék: bomba

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 25. 06:58, vasárnap | Kék hírek

Lezárt akta: A biztonsági öv megmenthette volna

Tavaly októberben egy személygépkocsi az 51-es főúton, Dömsöd térségében közlekedett Budapest felől Baja irányába, amikor egy enyhén balra ívelő kanyarban lesodródott és egy út menti fának csapódott.

2022. Szeptember 24. 14:20, szombat | Kék hírek

Rendőrség: új módszerekkel próbálkoznak csalók az apróhirdetések oldalain

Az apróhirdetések oldalain a csalók újabb módszerrel, hamis linkekkel próbálják becsapni az eladókat - hívta fel a figyelmet az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szombaton a police.hu oldalon.

2022. Szeptember 22. 17:00, csütörtök | Kék hírek

Halálra vertek egy férfit egy szentesi kocsámban

Belehalt sérüléseibe egy férfi Szentesen, akit egy kocsmában bántalmaztak. A feltételezett elkövetőt őrizetbe vették - közölte a rendőrség a honlapján csütörtökön.

2022. Szeptember 21. 13:31, szerda | Kék hírek

Börtönre ítéltek egy férfit, aki cipőkanállal halálosan megsebesítette ismerősét

Három és fél év börtönbüntetéssel sújtottak egy bordányi férfit, aki tavaly nyáron egy fém cipőkanállal halálos sérüléseket okozva bántalmazta ismerősét - tájékoztatta a Szegedi Törvényszék szóvivője.