Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2013. Július 01. 09:50, hétfő | Helyi

Víz, zene, virág!

Víz, zene, virág!

A 20. jubileumát ünneplő rendezvényen a Nagycsaládosok Országos Egyesületével összefogva ingyenes jegyekkel lepte meg a nagycsaládosokat, az Ökumenikus Segélyszervezettel pedig Magyarországon egyedülálló adománygyűjtő akciót tervezett a fesztiválozók körében az árvízkárosult és a rászoruló családok számára.
A „Kiváló művészeti fesztivál” címet is elnyert rendezvény kiváló kikapcsolódást nyújtott a család minden tagja számára, melyen a Nagycsaládosok Országos Egyesületével való együttműködésnek köszönhetően az Egyesület tagjai előregisztrációval teljesen ingyenesen vehettek részt.
Összefogva az idei, minden eddigieket felülmúló dunai árhullám károsultjaiért és a nehéz körülmények között élő családokért, a fesztivál szervezői az Ökumenikus Segélyszervezettel együtt szerveztek adománygyűjtést, a nagyszabású rendezvény valamennyi résztvevőjét egy időben megszólítva.
A Víz, Zene, Virág Fesztiválon idén a Tankcsapda, a Boban & Marko Marković Orchestra, Deák Bill Gyula, a Pannonia Allstars Ska Orchestra, Herczku Ágnes, Dresch Mihály, a Téka zenekar, a Carbonfools, az Anna and the Barbies, a Zagar és még sokan mások biztosították majd a teljes zenei élményt. Újdonság volt idén, a Romkocsma és Party Aréna is. A kicsik pedig Levente Péterrel, az Alma zenekarral és további kedvencekkel találkozhattak. A koncertek mellett többek között volt improvizációs színház, KOGART Kiállítás, Magyar Virágkötészeti Kupa, Borudvar, vásár és sok más izgalmas program.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya