Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2019. Február 08. 09:57, péntek | Belföld
Forrás: infovárosok

Webshopos trükkel 25 milliót csalt ki egy nő társával együtt

Webshopos trükkel 25 milliót csalt ki egy nő társával együtt

Webshopos csalókat fogtak el az angyalföldi rendőrök; a pár elektronikai cikkeket kínálva csaknem 25 millió forintot csalt ki 150-nél több vásárlótól.

Az esztergomi B. Andrea és társa, a dorogi T-K. László 2018. második felétől kezdődően fogadtak megrendeléseket egy weboldalon, melyen elektronikai termékeket kínáltak megvételre. A vásárlók azonban a megrendelt és kifizetett termékeket nem kapták meg, a pénzt pedig a csalók nem utalták vissza. Az eljárás során a nyomozók 153 vásárló megkárosításával hozták összefüggésbe a párost, akik megközelítőleg 25 millió forint csaltak ki vásárlóiktól – közölte a rendőrség.

A rendőrök február 5-én esztergomi lakhelyén elfogták B. Andreát, majd egy nappal később egy kiskunlacházi étteremben társát is megtalálták.

Az egyenruhások a nőt és a férfit csalás bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd őrizetbe vételük mellett javasolták letartóztatásuk indítványozását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.