Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2014. December 02. 09:10, kedd | Helyi sport

X. Ökölvívó Mikulás kupa Tatabányán

X. Ökölvívó Mikulás kupa Tatabányán

2014. november 29-én Tatabányán került megrendezésre a 10. Jubileumi Mikulás kupa.

A megmérettetésre hat egyesületből 42 fő nevezett, ebből 17 pár ökölvívó palánta lépett szorítóba.
A megmérettetés jó lehetőség volt a fiataloknak, hogy a tapasztalatot szerezzenek a ringben verseny körülmények között. A szülők és hozzátartozók nagy izgalommal várták a versenyzők első szorítóba lépését, akik megmutatták, hogy mit sikerült elsajátítaniuk az edzések során.
A nagy létszámú közönségnek illetve az izgalmas mérkőzéseknek köszönhetően jó hangulatban telt a szombat délután.
A résztvevő csapatok között üdvözölhettük: Fehérvár Varkocs Boksz Klub, Győri Gladiátor, Balatonfüredi Boksz Klub, Kőbányai Boksz Klub, Ali Boksz Klub, Csepeli Boksz Klub, Tatabányai Sport Klub.
A 17 párból 14 tatabányai lépett a kötelek közé, beleadva mindent a közönség örömére. Tatabánya színeit képviselte: Halász Gergő, Balogh Krisztián, Szabó Petra, Sándor Barbara, Horváth Nikolett, Páter Alex, Tóth Dávid, Horváth Ádám, Rigó István, Bihari Armandó, Vörös Ferenc, Rigó Sándor, Czunf Zsolt, Mága Richard. A TSC versenyzői két kivétellel győztesen hagyták el a szorítót.
Edzők: Rózsa András vezetőedző, aki egyben a verseny szervezője, Karos József, Kalló László.
A verseny bírái: Gaál Tibor, Horváth Orsolya, Babai Sándor, Csokor Zoltán, Udvari Attila.
A TSC ifjú harcosai közül két fő – Dér József és Páter Alex személyében - lehetőséget kapott a Talentum Program keretein belül egy Zánka-i Edzőtáborozásra, ahol Erdei Zsolt Madár foglalkozott a tehetségekkel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 10. 00:00, szerda | Helyi sport

Kézilabda Európa-liga - A Tatabánya főtáblás, négy további magyar csapat a selejtezőben

A Tatabánya a főtáblán, a négy további magyar együttes pedig a selejtezőben kezdi meg szereplését a kézilabda Európa-ligában.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.