Városlista
2021. április 15, csütörtök - Tas, Anasztázia

Hírek

2021. Március 01. 09:11, hétfő | PR
Forrás: (x)

Xerox, Epson – csúcsminőség a tonerek világában

Xerox, Epson – csúcsminőség a tonerek világában

Az amerikai Xerox és a japán Epson brand múltjában, eredetében sok az eltérés, egy dolog viszont közös:

mindkét cég a legmagasabb szintet képviseli a nyomtatók világában, ahol nagy szerep jut a csúcsminőségű tonereknek is. Bemutatjuk, mit kell tudni a két márka múltjáról, hitvallásáról.

Xerox – az innovatív brand

Ha egy cég több mint 18 ezer innovációt mondhat magáénak, egyértelmű, hogy a vállalati értékek között előkelő helyet kap a jövő kutatása. Ennél többet nem is kell mondanunk ahhoz, hogy átérezzük, mi hajtja az 1906-ban alapított, egyesült államokbeli Xeroxot a mindig jobbá válás felé. A vállalat nyomdai és digitális termékeket forgalmaz, ez az első számú prioritás a működés megtervezésénél. Több mint 160 országban vannak jelen, azaz olyan világmárkáról beszélünk, amely termékeit mindenhol ismerik. Talán az alapító Joseph C. Wilson sem gondolta volna, hová fejlődik a brand több mint egy évszázad alatt, hála a cég kiemelkedő kutatói csapatának. A Xerox részese volt olyan újításoknak, mint a lézernyomtatás, a modern személyi számítógépek, a grafikus felületek, vagy az elektronikus papír. Nem kérdés, hogy az olyan eszközök, mint a minőségi Xerox toner, szintén a legmagasabb szintet képviselik.

Epson – fókuszban az ügyfelek

Ha már a festékkazettákat említettük, ez összeköti az amerikai céget az Epsonnal. A japánok számára szintén kiemelkedően fontos a tökéletes minőségű nyomtatásra való törekvés, ezért lehet népszerű a kiváló Epson toner a piacon. Ami a cég alapítását illeti, ezt 1942-re teszik a történelemkönyvek, ám akkor az előd, a Daiwa Kogyo Ltd. jött létre. A nevük jelenleg Seiko Epson Corporation, röviden Epsonként hivatkoznak rá. Ahogyan a Seiko a legmagasabb szintre jutott az órák világában, az Epson ugyanezt érte el a nyomtatástechnikában. Pedig a brand csak 1975-ben kezdett önállóan növekedni, de a magas minőség így is lehetővé tette a gyors terjeszkedést. Az Epson hitvallása, hogy a fókuszban mindig az ügyfelek állnak, ezért olyan megoldásokra törekednek, amellyel minden igényre választ adnak. Hatalmas erőkkel dolgoznak a lézernyomtatóknál a környezettudatosságért, így energiatakarékos megoldásaik szintén figyelemre méltóak.

A fotó forrása:
Igor Kardasov / Shutterstock.com

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 09. 18:12, péntek | PR

A Big Mac drágult jobban, vagy a dollár?

A forint sok éve tartó trendszerű leértékelődése közepette felmerül a kérdés, hogy alulértékeltté vált a zsebünkben levő fizetőeszköz, vagy csak túl kevés?

2021. Április 02. 13:30, péntek | PR

Tényleg annyival többet tud a szakmai angol nyelvvizsga?

Óriási választék van már angol nyelvvizsgából, ezért nem csoda, ha sokan a szakmai angol nyelvvizsga felé kacsintgatnak, hogy a nyelvtudásukat megkülönböztessék az átlagétól.

2021. Március 19. 15:40, péntek | PR

A Jánosik Kft. takarítja Magyar Nemzeti Múzeumot

A Jánosik és Társai Kft. nyerte meg a Magyar Nemzeti Múzeum takarítására kiírt közbeszerzési eljárást 2+1 évre.

2021. Február 23. 11:20, kedd | PR

Elkészült az újjávarázsolt mezőkövesdi általános iskola

Többi közt új nyílászárókkal, kibővített tornateremmel és teljesen felújított homlokzattal várja vissza a mezőkövesdi általános iskola a diákjait.