Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2018. Július 07. 16:39, szombat | Belföld
Forrás: police.hu

Zaklatott egy nőt, majd egy fejszével szétverte a házát

Zaklatott egy nőt, majd egy fejszével szétverte a házát

Garázdaság, rongálás, valamint zaklatás miatt kell felelnie a pécsi férfinek.

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett, rongálás vétség, valamint zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozott a Pécsi Rendőrkapitányság egy 44 éves helyi férfi ellen. A megalapozott gyanú szerint a férfi március 30-án 1 óra körül egy fejszével szétverte egy pécsi ingatlan kaputelefonját, bejárati ajtaját, valamint egyik redőnyét és ablakát. A férfi közben szidalmazta a lakásban tartózkodó nőt. A sértett a rendőröknek elmondta, hogy a gyanúsított hónapok óta zaklatja a lakásánál annak ellenére, hogy a Pécsi Járásbíróság vele szemben távoltartást rendelt el. A rendőrök a férfit a helyszínen elfogták, majd előállították, és kihallgatták gyanúsítottként. A bűncselekmények elkövetését elismerte.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Pécsi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.