Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2013. Május 18. 12:47, szombat | Helyi

Zárfésűvel dolgoztak

Zárfésűvel dolgoztak

Lakásbetörőket fogtak a tatabányai rendőrök 2013. május 17-én. A két budapesti férfi futva próbált meg elmenekülni a rendőrök elől, de az egyenruhások utolérték őket.

Két bejelentés érkezett röviddel egymás után a rendőrségre 2013. május 17-én 11 óra körüli időben. Egy hölgy arról számolt be, hogy lakásába ismeretlenek betörtek, ott kutatást végeztek, de nem vittek el semmit. Pár perccel később ismét csengett a 107-es segélyhívó. Egy férfi kért segítséget, miután két ismeretlen személy megpróbált bejutni a lakásába, miközben ő otthon tartózkodott. A sértett megzavarta őket, mire a betörők elfutottak.
Járőrök és nyomozók egyaránt az elkövetőket kezdték el keresni, akiket a bűncselekmény helyszínétől nem messze végül megtaláltak. A Ságvári Endre út mögötti vasúti pályaszakasznál bujkáltak, majd a rendőrök láttán elfutottak. Az egyenruhások a nyomukba eredtek, majd pár száz méter üldözést követően elfogták őket.
Bár a 42 éves B. László és a 48 éves H. Tamás gyanusítotti kihallgatása során tagadta a bűncselekmények elkövetését, a rendőrség őrizetbe vette őket és kezdeményezte előzetes letartóztatásukat. A két férfi ellen egy rendbeli dolog elleni erőszak alkalmazásával elkövetett betöréses lopás kísérlet bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság, melynek során vizsgálják, hogy a gyanúsítottak követtek-e el további bűncselekményeket is.
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Címkék: police, zárfeltörés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.