Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2021. December 20. 09:55, hétfő | Bulvár
Forrás: infovárosok

Zenészekkel teniszezett Bak-Szabó Norina

Zenészekkel teniszezett Bak-Szabó Norina

Egy újabb különleges edzésen van túl Bak-Szabó Norina, aki két ismert hazai zenésznek, Johnny K. Palmernek és Kállay-Saunders Andrásnak adott jó hangulatú teniszleckét.

Budapesten, azon belül is Pesterzsébeten fogadta vendégeit Bak-Szabó Norina, hogy egy jó hangulatú edzés keretében ismét megtanítson két zenészt teniszezni! Nem idegen ez a terület az ifjú hölgytől, hiszen korábban már a Bon-Bon zenekar tagjait is bevezette a sportág rejtelmeibe.

„Egy kicsit félünk, mert azt hallottuk, hogy mindenkit elver” – mondta Norináról nevetve Johnny K. Palmer, aki örömmel fogadta el a lehetőséget, hogy megismerkedjen a tenisz alapjaival. Hozzátette, a hétköznapok során nem szokott annyira mozogni, s ha mégis sportol, akkor edzőterembe vagy futni megy. Nem úgy mint Kállay Saunders András, akinél, elmondása alapján egy ideig fontosabb szerepet töltött be az életében a sport, mint a zene – persze ez ma már nincs így. „Sok sportot kipróbáltam: kosárlabda, baseball, tenisz, labdarúgás, úszás. A sport az életem volt” – magyarázta.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára