Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2011. November 06. 14:45, vasárnap |

Nicole Kidman férje kés alá fekszik

Nicole Kidman férje, Keith Urban jobban teszi, ha teletömi magát a Hálaadás napi vacsorával, ugyanis a november vége nem lesz éppen a legjobb számára.

2011. November 06. 14:41, vasárnap |

Lengyelországi győzelmével csoportgyőztes a Komárno Sharks

Szombat este Kielcében (Lengyelország) rendezték a BoxingONE Championship „A”-jelű csoportjának sorsfordító küzdelmét, ahol a helyi „Ry-Ki Grizzly” a liga sztárcsapatát, a „Komárno Sharks” együttesét látta vendégül.

2011. November 06. 14:37, vasárnap |

Már csak a holttestet szedték ki a roncsból a tűzoltók

A helyszínen életét vesztette annak személygépkocsinak a vezetője, amely egy fának csapódott Andocs határában vasárnap reggel - közölte a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese.

2011. November 06. 14:33, vasárnap |

Listát vezettek "kintlévőségeikről" a kabai uzsorások

Három kabai férfit helyezett előzetes letartóztatásba szombaton a Debreceni Városi Bíróság zsarolás, uzsora-bűncselekmény és kényszerítés bűntett megalapozott gyanúja miatt - közölte a rendőrség.

2011. November 06. 14:29, vasárnap |

Kábítószert találtak náluk

Őrizetbe vettek két férfit szombaton Kecskeméten, akiknél igazoltatás során kábítószergyanús anyagot találtak, az elvégzett vizsgálat mindkettőnél kábítószer fogyasztásra utaló eredményt mutatott – közölte a rendőrség.

2011. November 06. 14:21, vasárnap |

Új lakók költöztek a Szegedi Vadasparkba

Két érdekes és különleges állat, egy hím észak-kínai leopárd (Panthera pardus japonensis) és egy nőstény kétujjú lajhár (Choloepus didactylus) érkezett a közelmúltban a Szegedi Vadasparkba.

2011. November 06. 14:17, vasárnap |

A kínaiakat két dolog érdekli: Budapest és Hévíz

Idén már 25 kínai delegáció járt Hévízen, csak az utóbbi két hétben négy távol-keleti küldöttség ismerkedett meg a gyógytaváról híres város idegenforgalmi és gyógyászati lehetőségeivel - közölte a város önkormányzata.

2011. November 06. 14:13, vasárnap |

Évtizednyi megszorítás jöhet

Évtizednyi megszorítás árán lehetne egyben tartani az euróövezetet – vélekedtek vasárnapi helyzetértékelésükben londoni pénzügyi elemzők.

2011. November 06. 07:53, vasárnap |

Milliomossá teszi Détár Enikőt a TV2

Détár Enikő is csatlakozott a Jóban Rosszban csapatához. A vörös színésznő egy tehetős szállodatulajdonost alakít majd a TV2 sikersorozatában, ahol Bodolai Böbével készül üzletet kötni.

2011. November 06. 07:49, vasárnap |

Claudia boldogsága romba döntötte Viki terveit

Liptai Claudia jelenlegi párjának exéről keveset hallani. A Terefere party megtudta, az elhagyott feleség nincs könnyű helyzetben. Viki úgy tervezte, ha megszületik kisebbik gyereke, hosszabb ideig otthon fog maradni.

2011. November 06. 07:45, vasárnap |

Súlyemelés: kedvező IWF-döntés, Gyurkovics is ott lehet Londonban

Dobos Imrétől, a magyar szövetség elnökétől a Nemzeti Sport megtudta, pénteki elnökségi határozatával az IWF mégis lehetővé tette, hogy Gyurkovics Ferenc eredménye beszámítson az ötkarikás kvalifikációs pontversenybe.

2011. November 06. 07:41, vasárnap |

A földrengés a legveszélyesebb természeti katasztrófa

Egy friss jelentés azzal foglalkozott, hogy milyen hatással vannak az emberek egészségére és életminőségére a természeti katasztrófák.