Városlista
2024. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2012. December 20. 09:38, csütörtök | Helyi sport

VIII. Ökölvívó Mikulás kupa Tatabányán

 VIII. Ökölvívó Mikulás kupa Tatabányán

Rózsa András vezetőedző szervezésével 8. alkalommal - 2012. december 15-én – került megrendezésre a Mikulás kupa, a fiatal ökölvívók részére.

10 egyesület 44 versenyzője mérlegelt a versenyre, majd végül 34 sportoló küzdött meg egymással. Az eseményen megjelent klubok: Vecsés SE, Székesfehérvári Varkocs Boksz Klub, Ajkai Boksz Egyesület, Oroszlányi SE, Budajenő BC, Honvéd Sashegy, Győri Gladiátor, Ali Boksz Klub, Tatabányai SC. A kilátogatók jó programot láthattak a szorítóban. A fiatalok közül néhányan csak jövőre kezdenek el hivatalosan versenyezni, de ez már egy jó tapasztalatszerzés volt számukra. Ezzel kipróbálhatták az eddig tanult technikai elemeket versenyzés közben is alkalmazni.
A tatabányai versenyzők: Vörös Ferenc, Sipos János, Sallai Martin, Bihari Ferenc, Varga Béla.
A tatabányai csapat edzői: Berki Károly, Kardos József.
Bírók: Gaál Tibor ( nemzetközi AIBA bíró ), Babai Sándor, Udvari Attila, Csokor Zoltán.
December első hétvégéjén került megrendezésre a felnőtt ökölvívó Magyar Bajnokság Debrecenben, ahol a tatabányai sportolók is részt vettek. A fiatal csapat nagyon erős mezőnyben, tisztességgel helytállt és képviselték városunkat. A versenyzők és eredményeik: Bogdán Márk 5 helyezett, Gál Attila 9. helyezett és Fekete Gábor 9. helyezett. A csapot elkísérő edző Rózsa András volt. A rangos eseményen Tatabányáról Babai Sándort bíróként kérték fel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 10. 00:00, szerda | Helyi sport

Kézilabda Európa-liga - A Tatabánya főtáblás, négy további magyar csapat a selejtezőben

A Tatabánya a főtáblán, a négy további magyar együttes pedig a selejtezőben kezdi meg szereplését a kézilabda Európa-ligában.

2024. Július 21. 08:25, vasárnap | Belföld

Levelet kaptak a friss diplomások a miniszterelnöktől

Az érettségiző diákok után most a diplomások kaptak miniszterelnöki köszöntőt - írta a Magyar Nemzet online (MNO) szombaton.

2024. Július 21. 08:24, vasárnap | Külföld

Árvizeket és földcsuszamlásokat okozott a heves esőzés Szlovéniában

Árvizeket és földcsuszamlásokat okozott a heves esőzés Észak-Szlovéniában, a tűzoltók kétszáz esetben intézkedtek - írta a helyi sajtó szombaton.

2024. Július 21. 08:22, vasárnap | Sport

Norris vezérletével mclarenes első sor a Hungaroringen

Lando Norris, a McLaren brit versenyzője nyerte a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérő edzését a Hungaroringen, így a vasárnapi futamon ő rajtolhat majd az élről.