Városlista
2024. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2015. Július 03. 00:00, péntek | Helyi sport
Forrás: www.tatabanya.hu

10 millió forintos plusz támogatást kap a TVSE az OB I.-es szereplésre

10 millió forintos plusz támogatást kap a TVSE az OB I.-es szereplésre

Városunkban mindig fontos szerepet töltött be a vízilabda: már jóval Tatabánya várossá alakulása előtt, 1924-től kialakult a vízilabdacsapatunk a Tatabányai Sport Club berkein belül.

A hazai vízilabda legnagyobb fellendülése mégis a Tatabányai Bányászhoz volt köthető, hiszen 1976-tól egészen 1991-ig megszakítás nélkül az élvonalban játszottak.

Most egy új mérföldkőhöz érkezett a vízilabda városunkban: a Tatabányai Vízmű Sportegyesület vízilabdacsapata idén az OB II.-ben a második helyezést érte el, melynek értelmében a 2015/2016-os idényben az OB. 1.-ben, az első osztályú bajnokságban játszhatnak majd, 24 év után újra.

Schmidt Csaba polgármester úr döntésének az értelmében Tatabánya MJV Önkormányzata 10 millió forinttal támogatja a városi vízilabdacsapatot a sikeres OB. I.-es indulás érdekében.

Reméljük, hogy vízilabdásnak a következő szezonban immár a legfelsőbb osztályban is megállják a helyüket. Szurkoljunk nekik együtt!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 10. 00:00, szerda | Helyi sport

Kézilabda Európa-liga - A Tatabánya főtáblás, négy további magyar csapat a selejtezőben

A Tatabánya a főtáblán, a négy további magyar együttes pedig a selejtezőben kezdi meg szereplését a kézilabda Európa-ligában.

2024. Július 21. 08:25, vasárnap | Belföld

Levelet kaptak a friss diplomások a miniszterelnöktől

Az érettségiző diákok után most a diplomások kaptak miniszterelnöki köszöntőt - írta a Magyar Nemzet online (MNO) szombaton.

2024. Július 21. 08:24, vasárnap | Külföld

Árvizeket és földcsuszamlásokat okozott a heves esőzés Szlovéniában

Árvizeket és földcsuszamlásokat okozott a heves esőzés Észak-Szlovéniában, a tűzoltók kétszáz esetben intézkedtek - írta a helyi sajtó szombaton.

2024. Július 21. 08:22, vasárnap | Sport

Norris vezérletével mclarenes első sor a Hungaroringen

Lando Norris, a McLaren brit versenyzője nyerte a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérő edzését a Hungaroringen, így a vasárnapi futamon ő rajtolhat majd az élről.