Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2012. December 03. 10:13, hétfő | Helyi sport
Forrás: www.tatabanya.hu

A Bárdos nyerte a Mikulás-kupát

A Bárdos nyerte a Mikulás-kupát

Negyedszázados a Mikulás Kupa, amelyen az Árpád- és a Bárdos László Gimnázium labdarúgó csapatai megmérkőznek egymással a Földi Imre Sportcsarnokban.

A sporteseményen évről-évre zsúfolásig megtelnek a lelátók az iskoláikban szurkoló diákokkal. Az idei évben sem volt másképp, a Mikulás és az igazgatók köszöntője után "góltáncok" és egy közös produkció szórakoztatta a nézőket. Meglepetésként az egyik meccsen Kassai Viktor FIFA játékvezető fújta a sípot. A kapuban Schmidt Csaba polgármester kiválóan védett, míg a csatársorban szereplő dr. Kancz Csaba gólszerzőként iratkozott fel az eredményjelző táblára.
Az Árpád és Bárdos diáklabdarúgóin kívül, a két tantestület tagjai, valamint a lányok is fociztak. A mérkőzések összesítése alapján most a Bárdos vihette haza a Mikulás-kupát.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 10. 00:00, szerda | Helyi sport

Kézilabda Európa-liga - A Tatabánya főtáblás, négy további magyar csapat a selejtezőben

A Tatabánya a főtáblán, a négy további magyar együttes pedig a selejtezőben kezdi meg szereplését a kézilabda Európa-ligában.

2024. Július 21. 08:25, vasárnap | Belföld

Levelet kaptak a friss diplomások a miniszterelnöktől

Az érettségiző diákok után most a diplomások kaptak miniszterelnöki köszöntőt - írta a Magyar Nemzet online (MNO) szombaton.

2024. Július 21. 08:24, vasárnap | Külföld

Árvizeket és földcsuszamlásokat okozott a heves esőzés Szlovéniában

Árvizeket és földcsuszamlásokat okozott a heves esőzés Észak-Szlovéniában, a tűzoltók kétszáz esetben intézkedtek - írta a helyi sajtó szombaton.

2024. Július 21. 08:22, vasárnap | Sport

Norris vezérletével mclarenes első sor a Hungaroringen

Lando Norris, a McLaren brit versenyzője nyerte a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérő edzését a Hungaroringen, így a vasárnapi futamon ő rajtolhat majd az élről.