Városlista
2024. július 26, péntek - Anna, Anikó

Hírek

2014. Január 19. 16:55, vasárnap | Helyi sport

A kicsiknél továbbra is élen a Környe

A kicsiknél továbbra is élen a Környe

Környe adott otthont szombaton a Sváb Kupa elnevezésű teremlabdarúgó sorozat idei második fordulójának, s az U9-es korosztályú hazaiak magabiztosan erősítették meg az egy hete, Várgesztesen megszerzett elsőségüket.

A házigazdák fiataljai 3-0-s győzelemmel nyitottak a Kecskéd ellen, majd 4-1-re múlták felül a Vértessomlót, s végül ugyanilyen arányú győzelmet arattak a Vértesi Erőmű gárdája felett. A múlt héten negyedik helyen végző Vértessomló ezúttal a másodikra tornázta fel magát, miután 3-1-re megverték a Vértesi Erőmű csapatát és 2-2-es döntetlent játszottak a Kecskéddel. A kupa második fordulójának harmadik helyét a Vértesi Erőmű, a negyediket a Kecskéd szerezte meg.
Délután a felnőttek léptek pályára, s vívtak igazán parázs hangulatú, meglepő fordulatokban bővelkedő mérkőzéseket. A Vértessomló például 5-1-es vereséget szenvedett el a Környétől, majd szusszanásnyi szünet nélkül léptek pályára, s rúgtak 6 gólt a Kecskédnek, miközben az ellenfél csak 4-szer rezgette meg a hálójukat. 3-3-nál még igencsak kétesélyesnek tűnt a mérkőzés, amikor az egyik somlói játékos úgy szabadított fel a saját kapujuk elől, hogy a labda a kecskédiek hálójában landolt, majd a mutatványt pár perccel később a somlói kapus überelte egy hatalmas távoli góllal, s még született egy-egy mindkét oldalon.

A Vértessomló viszont 4-2-re kikapott a Várgesztestől, amely 6-3-as vereséget szenvedett el a házigazdáktól, így némileg átrendeződött a múlt héten kialakult sorrend. Az élen 6-6 ponttal végzett a Kecskéd és a Környe, az elsőségért vívott meccsen a hazaiak alulmaradtak és a második helyre szorultak, míg a Várgesztes és a Vértessomló 3-3 ponttal a harmadik helyet szerezte meg.
Folytatás egy hét múlva Kecskéden.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 10. 00:00, szerda | Helyi sport

Kézilabda Európa-liga - A Tatabánya főtáblás, négy további magyar csapat a selejtezőben

A Tatabánya a főtáblán, a négy további magyar együttes pedig a selejtezőben kezdi meg szereplését a kézilabda Európa-ligában.

2024. Július 25. 07:44, csütörtök | Belföld

KSH: a bruttó átlagkereset 652 ezer forint volt 2024. májusban

Idén májusban a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete 652 000 forint, a kedvezmények figyelembevételével számolt nettó átlagkereset 448 700 forint volt.

2024. Július 25. 07:43, csütörtök | Belföld

Májusban több mint 10 százalékkal nőttek a reálbérek

2024. Július 25. 07:41, csütörtök | Belföld

Új vasútvonal épül Szeged és Temesvár között

Magyarország és Románia közlekedési megállapodást írt alá, amelynek értelmében megkezdik a Szeged és Temesvár közötti vasútvonal építésének előkészületeit, valamint 2027-ig újabb határátkelőhelyet létesítenek