Városlista
2024. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2015. Június 11. 13:55, csütörtök | Helyi sport

A Kodály kézisei 4. helyezést értek el a diákolimpán

A Kodály kézisei 4. helyezést értek el a diákolimpán

2014/2015. tanév IV. korcsoportos kézilabda országos döntő Debrecenben került megrendezésre június 5. és 7.-e között.

A döntőbe jutott 8 csapat között ott voltak a tatabányai Kodály Zoltán Általános Iskola fiú kézilabda csapatának az U14 játékosai is, akik végül a bronz meccsen alulmaradva a 4. helyet szerezték meg.

A tornára már eleve sérültekkel érkező csapat a csoportmérkőzéseken nagyot küzdve - a szerencsés körbeveréseknek is köszönhetően - kiharcolta a lehetőséget, hogy június 6-án a Békés csapatával küzdhessen meg a döntőbe jutásért. A későbbi bajnok ellen derekasan küzdöttek a tatabányai fiúk, de végül sajnos alulmaradtak.

A vasárnapi bronz meccsre aztán a kiújult sérüléseknek köszönhetően jelentősen megfogyatkozott a keret, és az U14-es csapat gerincét alkotó játékosok közül alig páran tudták csak vállalni a játékot. A tartalékos legénység, bár nem szeppent meg, sőt derekasan kitett magáért, ennek ellenére sajnos nem tudta megszorítani a kifejezetten jó napot kifogó szegedi gárdát. Így csapatunk összesítésben a negyedik helyen végzett. Gratulálunk a srácoknak és Horváth Árpád edzőnek.

Játékosok: Horváth Milán, Kamocsai Bendegúz, Székely Mátyás, Nagy Mihály, Gyurmánzcy Ádám, Hornyák Vendel, Zovits Zalán, Farkas Bence, Barna László, Bogyó Benedek, Bagi Balázs, Papp Domonkos, Barabás Zsolt,Buzási Ádám

Eredmények:
Tatabánya - Dabas 21:23
Tatabánya - Budapest (PLER) 20:18
Tatabánya : Békés 17: 24
Bronz meccs:
Tatabánya - Szeged 16 : 24

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 10. 00:00, szerda | Helyi sport

Kézilabda Európa-liga - A Tatabánya főtáblás, négy további magyar csapat a selejtezőben

A Tatabánya a főtáblán, a négy további magyar együttes pedig a selejtezőben kezdi meg szereplését a kézilabda Európa-ligában.

2024. Július 21. 08:25, vasárnap | Belföld

Levelet kaptak a friss diplomások a miniszterelnöktől

Az érettségiző diákok után most a diplomások kaptak miniszterelnöki köszöntőt - írta a Magyar Nemzet online (MNO) szombaton.

2024. Július 21. 08:24, vasárnap | Külföld

Árvizeket és földcsuszamlásokat okozott a heves esőzés Szlovéniában

Árvizeket és földcsuszamlásokat okozott a heves esőzés Észak-Szlovéniában, a tűzoltók kétszáz esetben intézkedtek - írta a helyi sajtó szombaton.

2024. Július 21. 08:22, vasárnap | Sport

Norris vezérletével mclarenes első sor a Hungaroringen

Lando Norris, a McLaren brit versenyzője nyerte a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérő edzését a Hungaroringen, így a vasárnapi futamon ő rajtolhat majd az élről.