Városlista
2024. július 18, csütörtök - Frigyes

Hírek

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár
Forrás: 24.hu

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.

Azóta kiderült, a férfi azért rúgta ki a gyerek lábát, mert a fiú nem akart felmenni a kalandpark mászórészére.

A Szolnoki Városüzemeltetési Kft. a biztonsági kamerák felvétele alapján feljelentést tett gyermekbántalmazás miatt, a Szolnoki Rendőrkapitányság pedig ismeretlen tettes ellen garázdaság vétségének gyanúja miatt indított nyomozást.

A gyermeket bántalmazó férfi a jászberényi Yakuzák SE elnöke, vagyis immár csak volt elnöke, miután szerdán lemondott a tisztségéről.

Amit tettem minden szempontból elfogadhatatlan, szembe megy mindazzal, amit az elmúlt 35 évben képviseltem, tanítottam és életemmel megjelenítettem. Ez nem hiba, hanem létrontás.

Mindent megteszek, hogy az igazságszolgáltatás munkáját támogassam, és csak remélni tudom, hogy nem okoztam lelki sérülést a kisfiúnak, akitől a helyszínen bocsánatot kértem, és minden tettemmel igyekeztem jóvá tenni a jóvátehetetlent. Ezúton kérek bocsánatot a szülőktől is, melyet nem remélek” – mea culpázott a férfi a Yakuzák SE honlapján, amely szerda este 20 órakor nem volt elérhető.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.