Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2020. Március 27. 05:01, péntek | Belföld
Forrás: mti

Átmenetileg melegszik az idő a hétvégén

Átmenetileg melegszik az idő a hétvégén

Átmenetileg melegszik az idő a hétvégén, helyenként 20 fok közeli meleg is lehet. Hétfőtől viszont ismét markáns lehűlés várható - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön.

Az országos középtávú előrejelzés szerint pénteken napos idő valószínű, csapadék nem várható. A szél élénk lesz, helyenként megerősödik. A legalacsonyabb hőmérséklet általában mínusz 1 és plusz 6 fok között alakul. A derült, szélcsendes tájakon ennél pár fokkal hidegebb is lehet. A legmagasabb hőmérséklet 14 és 19 fok között várható.

Szombaton is több órára kisüt a nap, de helyenként zápor kialakulhat. A minimumhőmérséklet mínusz 1 és plusz 6, a maximumhőmérséklet 14 és 19 fok között alakul.

Vasárnap a többórás napsütés mellett elszórtan alakulhat ki záporeső, esetleg egy-egy zivatar is lehet. A leghidegebb órákban 0 és plusz 6 fok között, napközben 13 és 18 fok között alakul a hőmérséklet - olvasható az előrejelzésben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.

2024. Július 16. 08:09, kedd | Belföld

Idén is számos útszakasz újul meg a Magyar Falu Program keretében

Tízmilliárd forintból folytatódik országszerte a mellékutak állapotának javítása - közölte a Miniszterelnökség hétfőn az MTI-vel.