Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2011. Szeptember 20. 14:13, kedd | Helyi sport

Birkózó Diák Csapatbajnokság

Birkózó Diák Csapatbajnokság

2011. évi diák csapatbajnokság küzdelmeit Dorogon rendezték meg.

A 19 csapatot felvonultató CS. B. döntő kiváló házigazdájának bizonyult a rendező Dorogi NC. A Tatabányai Sport Club ifjú birkózói nagyszerű sikert értek el ezen a napon.

A sorsolás után az esélyeket latolgatva elérhetőnek látszott akár a csoport győzelem is, ami a 4.-es döntőt eredményezhette. Birkózóink egymást felülmúlva oroszlánként harcoltak, és a Szeged illetve a Diósgyőr gárdáját a vártnak megfelelően sikerült is legyőzni ! A Vasas elleni mérkőzésen, mint ahogy a többi csapat ellen is hátrányból indulhattunk, hisz az alsó két súlycsoportban nem tudtunk versenyzőt állítani. De a nagy akarásnak és a példaértékű összefogásnak meglett az eredménye és kellemes meglepetésre diadalmaskodtunk az angyalföldiek ellen is. Ezzel a hőn áhított cél meglett és a 19 csapatos küzdelmekben máris az első négy között tudhattuk magunkat. Tudtuk, hogy az ESMTK és a Dorog csapata kemény dió lesz és az igazi lehetőség az éremhez a Csepel BC legyőzésén keresztül vezethet.
Ennek megfelelően hihetetlen izgalmas mérkőzésen igazi csapatbajnoki hangulatban óriási küzdelemben 1 ponttal alulmaradtunk a csepeliek ellen.
Az ESMTK gárdájával szemben tartalékosan felállva egy bekalkulált vereséget szenvedtünk.
Az utolsó meccsen a dorogiak ellen ismét a legerősebb formációban álltunk szőnyegre és viszonylag szoros mérkőzésen kaptunk ki.
Így is az utóbbi évek legeredményesebb diák csapatbajnoki eredményét értük el és a birkózóink egytől-egyig kiválóan teljesítettek.

A IV. helyezett tatabányai csapat tagjai a következők voltak :
Lencse Sándor, Gyürky Tibor, Bogdán Roland, Vátzi Bálint, Papp Szabolcs, Triff-Árkosi Sándor, Szénási Mihály, Vátzi Roland, Nadobán Réka, Kövesdi Kevin, Balla János,

Edzők: Turák Pál, Szabó Róbert

1. Erzsébeti SMTK
2. Dorogi Nehézatlétikai Club
3. Csepeli BC
4. Tatabányai SC
5. Ceglédi VSE
6. VASAS SC
7.Érdi Spartacus
8. Dunaferr
9. Kaposvári SI
10. Orosházi Spartacus BK
11. Sziget SC
12. Abony
13. Diósgyőri BC
14. Univer Kecskeméti KTE
14. Törökszentmiklós
16. Túrkevei VSC
17. Szegedi VSE
18. Hőszig Isoteq Szigetvár
19. Dévaványa


Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben