Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2012. Július 15. 08:00, vasárnap | Helyi sport

Edzőtábor Balatonberényben

Edzőtábor Balatonberényben

2012-ben az Erzsébet program keretein belül elsőként került megrendezésre az országos szintű edzőtábor Balatonberényben.

A tábor megszervezésében és lebonyolításában Kovács Kokó István és Erdei Madár Zsolt fő szerepet vállaltak. Ennek köszönhetően a jól sikerült táborban a fiatal ökölvívók személyesen együtt edzhettek a legendákkal és hallhatták tapasztalataikat és hasznos tanácsaikat. Az olimpikonok is megjelentek a táborban, valamint Csötönyi Sándor a szövetség elnöke és dr. Kovács László szövetségi kapitány, ahol élménybeszámolót hallgathattak meg a ifjú sportolók. A táborban 240 fiatal élvezhette a balatoni nyaralás örömeit, de mivel edzőtáborról beszélünk, ezért nagy hangsúly kaptak a tematikus foglalkozások is. A tatabányai ökölvívók közül az életre szóló élmény részesei lehettek: Tar Sándor, Horváth Ádám, Varga Béla, Stettner Kevin, valamint Rózsa András edző.
A közelmúltban Taksonyba került megrendezésre az V. Junghaus Gusztáv emlékverseny, ahol a tatabányai ökölvívók is részt vettek. 8 egyesület 47 versenyzője állt a mérlegre, így végül 21 pár mérkőzött az aranyéremért. Tatabányáról Tar Sándor, Váradi Renátó és Vida János képviselte a szakosztályt és végül 2 arany és 1 ezüst éremmel lettek gazdagabbak a versenyzők és értékes tapasztalatokat szereztek a tornán. Berki Károly edző segítette a versenyzők szereplését.
A következő tatabányai boksz esemény 2012.08.11.-én 16 órától lesz látható a Gyémát Fürdő területén.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 10. 00:00, szerda | Helyi sport

Kézilabda Európa-liga - A Tatabánya főtáblás, négy további magyar csapat a selejtezőben

A Tatabánya a főtáblán, a négy további magyar együttes pedig a selejtezőben kezdi meg szereplését a kézilabda Európa-ligában.

2024. Július 20. 07:21, szombat | Sport

Vasárnap rendezik a Balaton-átúszást

Vasárnap rendezik meg a szombatra tervezett, Révfülöp és Balatonboglár közötti 42. Lidl Balaton-átúszást.

2024. Július 20. 07:19, szombat | Belföld

EM: kötelező lesz a környezeti hatásvizsgálat az akkumulátorgyáraknál

A zöldenergia a jövő, a magyar gazdaság jövője is. A zöldenergia előállításával, tárolásával foglalkozó vállalatok, üzemek száma egyre nő.