Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2012. Október 29. 12:48, hétfő | Helyi sport
Forrás: www.tatabanya.hu

Felavatták a műfüves pályát

Felavatták a műfüves pályát

Az ünnepségen Schmidt Csaba polgármester örömét fejezte ki, hogy új létesítménnyel gazdagodott a labdarúgás.

Reményét fejezte kis, hogy amilyen gyors ütemben elkészült a játéktér, olyan hamar még tovább fejlődik, az egyébként is dinamikus utánpótlás-nevelés a sportágban. Dr. Kancz Csaba alpolgármester, a megyei labdarúgós szövetség alelnöke köszöntőjében többek között arról szólt, bizakodik abban, hogy az itt nevelkedő fiatalok közül lesznek, akik a Bányász felnőtt csapatában folytatják sportolói pályafutásukat. Dunai Antal, az MLSZ nagykövete, olimpiai bajnok futballista azt emelte ki, hogy neves, hozzáértő edzői stáb végzi itt a munkát, egykori kiválófutballisták oktatják a gyerekeket.

Csapó Károly a TASK elnöke szerint ez az új létesítmény tovább erősíti az utánpótlás-nevelés körülményeit a klubban, ahol háromszáz gyermek rúgja a labdát. A műfüves pálya építésének finanszírozásához a TASK a társasági adó pályázaton mintegy 170 millió forintot nyert, amihez az önkormányzat 30 millió forint önrészt biztosított.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 10. 00:00, szerda | Helyi sport

Kézilabda Európa-liga - A Tatabánya főtáblás, négy további magyar csapat a selejtezőben

A Tatabánya a főtáblán, a négy további magyar együttes pedig a selejtezőben kezdi meg szereplését a kézilabda Európa-ligában.

2024. Július 21. 08:25, vasárnap | Belföld

Levelet kaptak a friss diplomások a miniszterelnöktől

Az érettségiző diákok után most a diplomások kaptak miniszterelnöki köszöntőt - írta a Magyar Nemzet online (MNO) szombaton.

2024. Július 21. 08:24, vasárnap | Külföld

Árvizeket és földcsuszamlásokat okozott a heves esőzés Szlovéniában

Árvizeket és földcsuszamlásokat okozott a heves esőzés Észak-Szlovéniában, a tűzoltók kétszáz esetben intézkedtek - írta a helyi sajtó szombaton.

2024. Július 21. 08:22, vasárnap | Sport

Norris vezérletével mclarenes első sor a Hungaroringen

Lando Norris, a McLaren brit versenyzője nyerte a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérő edzését a Hungaroringen, így a vasárnapi futamon ő rajtolhat majd az élről.