Városlista
2024. július 19, péntek - Emília

Hírek

2012. Május 08. 10:51, kedd | Helyi sport

Friss hírek a birkozás világából

Friss hírek a birkozás világából

Nemzetközi kadet kötöttfogású verseny
Zágráb-Horvátország , 2012. május 4.-5.

A magyar kötöttfogású kadet válogatott keret egy nemzetközi versenyen vett részt Zágrábban.Nagy örömünkre az utazó csapat tagja volt a Tatabányai Sport Club birkózója ÁRVAI Márk is.Az edzői feladatokat a megbízott kadet magyar válogatott edző, az olimpiai bajnok REPKAAttila látta el.A versenyen a horvát élgárda mellett még a bosnyák válogatott és a magyarok alkották a mezőnyt. A közepes erősségű verseny jó célt szolgált a közelgő Európa-bajnokság felkészüléséhez.Versenyzőnk, Árvai Márk mind a négy ellenfelét meggyőző fölénnyel utasította maga mögé és így természetesen az I. helyen végzett.Remélhetőleg a további megmérettetésen is bizonyít Márk és ha ez így lesz akkor az Európa-bajnokságra utazó magyar csapat tagja lehet.

Nemzetközi „Polgármester Kupa” diák- kadet- junior-felnőtt verseny
Madar – Szlovákia, 2012. május 5.

A tatabányai Sport Club birkózó egy meghívásnak tettek eleget a Szlovákiai Madaron.
A szlovák birkózók mellett magyar, ukrán és szerb egyesületek vettek részt a viadalon.Az indulok száma 120 körül volt és helyenként jó színvonalú meccseken alakult ki a végső sorrend.Versenyzőink nem vallottak szégyent, mindannyian az első 5 között végeztek.Turák Pál edzőnk is elindult a felnőtt kategóriában, ami egy jó lehetőség volt a veterán O.B. előtt

Eredmények:

Lányok – kadet kcs.
46 kg I. Réczi Bianka
54 kg I. Wendler Mónika

Diák I. kcs.
45 kg. V. Gyürky Tibor
V.. Bogdán Roland

Kadet kcs.
67 kg. III. Hornyák Lajos
IV. Czug Bence

Felnőtt kcs.
130 kg. II. Turák Pál

Meghívásos szabadfogású diák-gyermek verseny
Mezőfalva2012. 04. 28.

Mezőfalván egy regionális verseny keretében egy lelkes tatabányai gárda lépett szőnyegre különböző korcsoportokban. Kiváló rendezés mellett jó hangulatú versenyen fiaink és egy kislányunk - a dadi kihelyezett csoportból - jól teljesített. Több aranyéremmel és további medálokkal sikeres szereplést tudhat maga mögött a TSC birkózó szakosztálya.

Eredmények:
Gyermek II. kcs. 2005. -2006. születettek
20 kg II. Molnár Hanna

Gyermek I. kcs. 2003.-2004. születettek
29 kg I. Balázs Bálint
32 kg III. Magyar Levente

Diák II. kcs. 2001.-2002. születettek
35 kg II. Harsányi Roland
50 kg II. Marton Márk
63 kg I. Deák Zoltán

Diák I. kcs. 1999.-2000. születettek
38 kg I. Lencse Sándor
42 kg I. Gyürky Tibor
69 kg II. Balla János

Edző: Turák Pál

Tatabánya, 2012. 04.28.

Második alkalommal került sor a Tatabányai Sport Club birkózó szakosztályának szülői munka közössége szervezésében egy jótékony célú „birkózó bál” lebonyolítására.
A helyszínnek ezúttal a MÜTF főiskola aulája adott otthont. Hasonlóan a két évvel ezelőtti sikeresen megszervezett bálhoz, ismét nagyszerű rendezvényt mondhatott magának ez a közösség. A majdnem 100 főt megmozgató eseményt, a jó hangulat, a finom ízek és a kiváló zene tette emlékezetessé. A nagyszámú tombola ajándékok láttán az éjfél utáni sorsolás mindenkiben nagy izgalmat okozott, néha nagy derültségek közepette. A vidám társaság hajnali 3 óráig ropta a parketten és hazafelé indulva már a legközelebbi birkózó bál tervezéséről beszélgettek.



Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 10. 00:00, szerda | Helyi sport

Kézilabda Európa-liga - A Tatabánya főtáblás, négy további magyar csapat a selejtezőben

A Tatabánya a főtáblán, a négy további magyar együttes pedig a selejtezőben kezdi meg szereplését a kézilabda Európa-ligában.

2024. Július 19. 08:17, péntek | Belföld

Csányi Sándor csalódott, de nem tartja kudarcnak az Eb-t

2024. Július 19. 08:16, péntek | Belföld

Szombatról elhalasztották a Balaton-átúszást

Csütörtökön a szervezők elhalasztották a szombatra tervezett Révfülöp és Balatonboglár közötti 42. Lidl Balaton-átúszást.

2024. Július 19. 08:15, péntek | Külföld

Az Európai Parlament megválasztotta Ursula von der Leyent az Európai Bizottság elnökévé

Újraválasztotta az Európai Parlament plénuma csütörtökön Strasbourgban Ursula von der Leyent az Európai Bizottság elnöki tisztségébe.