Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2012. Augusztus 27. 14:46, hétfő | Helyi sport

Grundfos Kupa kézilabdatorna

Grundfos Kupa kézilabdatorna

A Grundfos Magyarország Kft. a névszponzora is a tatabányai élvonalban szereplő férfi kézilabdacsapatnak.

Hagyománnyá vált, hogy a bajnokság előtt a cég támogatásával felkészülési tornát rendeznek a Földi Imre Városi Sportcsarnokban. Az idén olyan erős együttesek jöttek el a három napos tornára, mint az MKB Veszprém, a dán Silkeborg illetve Tatabánya testvérvárosának szintén élvonalban szereplő alakulata a Székelyudvarhely. A Grundfos Tatabánya KC-MKB Veszprém mérkőzés előtt Schmidt Csaba polgármester is köszöntötte a résztvevő csapatokat, valamint Török Lászlónak a Grundfos Magyarország kft igazgatójának és Bódi Dezsőnek a Carbonex Kft igazgatójának társaságában a londoni kézilabdás olimpikonokat-köztük Harsányi Gergelyt, a Tatabánya játékosát.A nagy sikert aratott tornán a tatabányai csapat eddig legjobb eredményét érte el, a dobogó második fokára állhatott fel, az élen a Veszprém végzett, a harmadik a Silkeborg, míg negyedik a Székelyudvarhely lett. A torna gólkirálya címet a székelyudvarhelyi Vladimir Rusia szerezte meg tizenkilenc góllal, a legjobb kapusnak a veszprémi Fazekas Nándort választották, a legjobb hazai kézilabdázó díját Harsányi Gergely kapta meg. (A képen Schmidt Csaba polgármester Nagy Lászlóval, az MKB Veszprém és a magyar válogatott játékosával)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 10. 00:00, szerda | Helyi sport

Kézilabda Európa-liga - A Tatabánya főtáblás, négy további magyar csapat a selejtezőben

A Tatabánya a főtáblán, a négy további magyar együttes pedig a selejtezőben kezdi meg szereplését a kézilabda Európa-ligában.

2024. Július 20. 07:21, szombat | Sport

Vasárnap rendezik a Balaton-átúszást

Vasárnap rendezik meg a szombatra tervezett, Révfülöp és Balatonboglár közötti 42. Lidl Balaton-átúszást.

2024. Július 20. 07:19, szombat | Belföld

EM: kötelező lesz a környezeti hatásvizsgálat az akkumulátorgyáraknál

A zöldenergia a jövő, a magyar gazdaság jövője is. A zöldenergia előállításával, tárolásával foglalkozó vállalatok, üzemek száma egyre nő.