Városlista
2024. július 18, csütörtök - Frigyes

Hírek

2012. Február 28. 09:06, kedd | Helyi önkormányzati
Forrás: www.tatabanya.hu

„Gyermekbarát hivatal”

„Gyermekbarát hivatal”

„Fontos feladatunknak tekintettük a gyermekbarát ügyfélfogadás feltételeinek megteremtését is a polgármesteri hivatal falain belül” – tudtuk meg Dr. Bene Magdolna címzetes jegyzőtől.

A tatabányai önkormányzat második emeletén kialakított gyermekváró, akár babakocsival is könnyen megközelíthető a lift segítségével. A négy négyzetméteres, játszószőnyeggel borított terület, különböző korosztályoknak nyújt szórakoztató időtöltéshez lehetőséget, amíg szüleik, nagyszüleik az ügyintézőre várnak, vagy épp intézik ügyeiket. Hintaló, fejlesztőjátékok találhatók meg a váró ezen területén, de akár rajzolhatnak is az apróságok a modern gyermekbútorokkal berendezett váróban. A kisbabájukkal érkező ügyfeleknek, önálló pelenkázó helységet is biztosít a városháza. A visszajelzések alapján a hivatal ügyfélbarát, ügyfélközpontú ezek után, pedig gyermekbarát is. Mind kommunikációjában, mind működési funkcióiban kielégíti a vele szemben támasztott követelményeket. A meglévő kiemelkedő színvonal megtartása érdekében, a dolgozók folyamatos képzése és az ügyfelek véleményének további vizsgálata folyamatos.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 07:55, csütörtök | Külföld

Donald Trump megfizettetné a védelmet Tajvannal

Tajvannak fizetnie kellene a védelemért, mert a sziget semmit sem nyújt az Egyesült Államoknak - jelentette ki Donald Trump amerikai elnökjelölt a Bloomberg Businessweek hetilapnak adott interjújában.

2024. Július 18. 07:53, csütörtök | Életmód

Kékszalag - Mintegy 550 hajót és csaknem 2800 versenyzőt várnak az 56. nagydíjra

Mintegy 550 hajót és csaknem 2800 versenyzőt várnak az 56. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj csütörtöki rajtjára

2024. Július 18. 07:51, csütörtök | Kék hírek

ORFK: átverés a rendőrség nevében küldött sms

Átverés a rendőrség nevében küldött sms, amely többnyire be nem fizetett közigazgatási bírságról, tilosban parkolásról vagy gyorshajtásról szól - figyelmeztetett az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a police.hu oldalon szerdán.