Városlista
2024. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2015. Március 18. 18:49, szerda | Sport
Forrás: MTI

Hazai közönség előtt melegít az ob rajtjára a magyar ralibajnok

Hazai közönség előtt melegít az ob rajtjára a magyar ralibajnok

Az elmúlt három évben magyar ralibajnok Kazár Miklós a szombaton és vasárnap Miskolcon sorra kerülő amatőr bajnoki futammal zárja felkészülését az idei szezonra, amely a jövő hétvégi Eger-ralival kezdődik majd.

A miskolci versenyző csapatának közleménye szerint a címvédő a közelmúltban már tesztelte az idei autóját, a Mitsubishi Lancer EVO IX-et, amellyel a most hétvégi aszfaltos versenyen is rajthoz áll.
"Az autónk már az idei dekorációban pompázik, s bár nemrég gyakoroltunk vele, most fog kiderülni, hol is tartunk valójában. Tökéletes felkészülés lesz ez az idénynyitó Eger-ralira" - idézte a közlemény Kazár Miklóst, aki régi-új navigátorával, Ferencz Ramónnal vág majd neki az országos bajnokságnak, amelyen a címvédés a célja.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 22. 07:58, hétfő | Sport

Piastri karrierje első sikerét aratta a Hungaroringen

2024. Július 22. 07:57, hétfő | Sport

Balaton-átúszás - Több mint 11 ezren indultak

Több mint 11 ezren vettek részt a szombatról vasárnapra halasztott 42. Lidl Balaton-átúszáson, melyen a férfiaknál holtverseny született, míg a nőknél Juhász Janka győzött.

2024. Július 21. 08:22, vasárnap | Sport

Norris vezérletével mclarenes első sor a Hungaroringen

Lando Norris, a McLaren brit versenyzője nyerte a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérő edzését a Hungaroringen, így a vasárnapi futamon ő rajtolhat majd az élről.

2024. Július 21. 08:16, vasárnap | Sport

Gazdag Dániel mesterhármasával győzött a Philadelphia - Videó

Gazdag Dániel mesterhármasával a Philadelphia Union 3-0-ra legyőzte a vendég Nashville-t az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) szombati játéknapján.