Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2020. Március 05. 16:05, csütörtök | PR

Háztartási gépek, amelyek nélkül lehet élni, csak nem érdemes

Háztartási gépek, amelyek nélkül lehet élni, csak nem érdemes

Maximalista vagy? Szeretnéd kihozni a háztartásodból a lehető legnagyobb tisztaságot, a lehető legkisebb időráfordítással? Vajon melyek azok a háztartási gépek, amik nélkül lehet élni, csak nem érdemes?

A XXI. század megannyi szempontból forradalmasította életünket, mindennapjainkat, otthonunkat. Míg nem is olyan régen felmenőink még a patakban állva súrolták a koszos ruhákat, addig manapság már a legtöbb lakásban alapfelszereltség a mosogatógép, de nem számít luxusnak a szárítógép, a robotporszívó és az elektromos seprű sem. Nézzük, melyek azok a háztartási kis- és nagygépek, melyek leginkább megkönnyítik a háziasszonyok, lányok, anyák, no és persze a házias férfiak, apukák és ezáltal az egész család életét.

1. A mosogatógép

A mosogatógép manapság már a legtöbb konyha alapfelszereltségéhez hozzá tartozik. Nem csak kényelmesek és praktikusak, és rengeteg időt spórolnak meg nekünk, és fogyasztásuk sem dobja meg számottevően a rezsit. A manapság elérhető A++ és A+++ gépek már olyannyira gazdaságosak, hogy egyes vélemények szerint akár kevesebb vízfogyasztással mosogathatnak, mintha kézzel tennénk ugyanezt.

2. A szárítógép

Pár éve talán még luxusnak számított, manapság azonban egyre több háztartás elengedhetetlen kelléke a szárítógép – különösen népszerű és hasznos a kisgyermekes családok körében. A megfelelő gép kiválasztásával és az ésszerű használattal nem csak a teregetés idejét spóroljuk meg, de a vasalás ideje is minimalizálható lesz. A végeredmény puha, szösz- és szőrmentes ruhák, melyek akár a szennyesbe kerülés után pár órával már tisztán és szárazon visszahelyezhetőek a helyükre. Így nem csak időt takarítunk meg, de akár ruhatárunk mérete is jelentősen csökkenthető lesz.



3. A robotporszívó
Bár a robotporszívók megjelenésükkor még hagytak némi kívánnivalót maguk után, mostanra azonban már elérhető árba kerültek azok a készülékek, melyek térkép rajzolásával, illetve különböző érzékelőkkel ellátva valós és hathatós segítséget nyújtanak otthonunk tisztán tartásában.

4. Az elektromos seprű
Szintén megkönnyítheti életünket, ha elektromos seprű mellett tesszük le a voksunkat. A manapság elérhető vezeték nélküli, feltölthető akkumulátoros készülékek már könnyedén boldogulnak mind szőnyegen, mind parkettán. Szívóhatásuk jelentősen erősebb, mint korábban, így lényegében bármilyen kosszal, morzsával könnyedén elboldogulnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 10. 14:19, szerda | PR

K&H: megindultak a magyar turisták, egyre népszerűbb a mobilos megoldás

már 11 százalékkal nőtt az utasbiztosítások száma az idén

2024. Július 09. 11:57, kedd | PR

K&H: sokkal nagyobb drágulást érzékelnek a fiatalok

a 19-29 évesek szerint 18 százalékos volt a májusi infláció, szemben a 4 százalékos tényadattal

2024. Július 08. 14:40, hétfő | PR

Egy raktár szerepe a kereskedelmi vállalatok sikerében

A siker mindenki számára mást jelent és természetesen nem ugyanaz a válasz ha magánemberként vagy cégként vizsgáljuk a kérdést.

2024. Július 05. 13:34, péntek | PR

K&H: a csalók a vakáció alatt is célba vehetik a gyerekeket

a biztonságos bankolás alapelveit épp úgy el kell sajátítani, mint a közlekedését