Városlista
2024. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2012. December 28. 21:29, péntek | Helyi sport

II. Kovács György ökölvívó emlékverseny

II. Kovács György ökölvívó emlékverseny

A Tatabányai SC ökölvívó szakosztályának számára a 2012. év utolsó veresenye a december 22-én Budapesten megrendezendő II. Kovács György emlékverseny volt.

A megmérettetésen Budapest és vonzáskörzetéből érkező egyesületek jelentek meg. A mérlegelésen 33 fő vett részt, azonban a szorítóban 22 fő küzdött meg egymással. Az utánpótlás és felnőtt korosztály mérkőzései színvonalasak voltak. Jó tapaszalat és rutin szerzési lehetőség volt a boxolóink számára, akik jól szerepeltek. A tatabányai versenyzők név szerint: Varga Béla, Bihari Ferenc, Jegyinák Vendel, Szilágyi Árpád, Horváth Ádám, Bogdán Márk. Felkészítő edzők : Rózsa András, Berki Károly és Csokor Zoltán. A versenyen nem csak versenyzőink vettek részt, hanem a bírói gárdát erősítő Csokor Zoltán is.
A sikeres évzárást követően januártól újra idul az edzésmunka és a jelenlegi ökölvívók mellett új jelentekzőket is sok szeretettel várunk a Földi Imre Sportcsarnok mögötti ökölvívó edzőteremben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 10. 00:00, szerda | Helyi sport

Kézilabda Európa-liga - A Tatabánya főtáblás, négy további magyar csapat a selejtezőben

A Tatabánya a főtáblán, a négy további magyar együttes pedig a selejtezőben kezdi meg szereplését a kézilabda Európa-ligában.

2024. Július 21. 08:25, vasárnap | Belföld

Levelet kaptak a friss diplomások a miniszterelnöktől

Az érettségiző diákok után most a diplomások kaptak miniszterelnöki köszöntőt - írta a Magyar Nemzet online (MNO) szombaton.

2024. Július 21. 08:24, vasárnap | Külföld

Árvizeket és földcsuszamlásokat okozott a heves esőzés Szlovéniában

Árvizeket és földcsuszamlásokat okozott a heves esőzés Észak-Szlovéniában, a tűzoltók kétszáz esetben intézkedtek - írta a helyi sajtó szombaton.

2024. Július 21. 08:22, vasárnap | Sport

Norris vezérletével mclarenes első sor a Hungaroringen

Lando Norris, a McLaren brit versenyzője nyerte a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérő edzését a Hungaroringen, így a vasárnapi futamon ő rajtolhat majd az élről.