Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2012. Augusztus 29. 19:00, szerda | Helyi sport

Új szponzor az utánpótlásnál

Új szponzor az utánpótlásnál

A Sport Hotel után, most új névadó szponzorra tett szert a labdarúgó utánpótlás bajnoksága. Egy olyan intézmény állt a szervezet mellé, akik méltán képviselik a várost, és az egész térséget.

A 2012/13-as utánpótlás labdarúgó-bajnokságok a 12, 14 és 16 éves korcsoportban a Gyémánt Fürdő nevet viseli.„Ez egy olyan összefogás, a Magyar Labdarúgó Szövetség és a Gyémánt Fürdő között, ami az egész megyére kiterjed” - hallhattuk Dr. Kancz Csaba alpolgármestertől, a napokban tartott sajtótájékoztatón. Továbbá hangsúlyozta: az utánpótlás bajnokságban, a korábbiakban sem az anyagi támogatás volt a legfontosabb szempont a szponzorálás szempontjából, sokkal inkább az, hogy egy partner jellegű megállapodással, mindkét fél kölcsönös előnyöket tudjon kihozni úgy, mint a jutalmazás, vagy a megfelelő reklám.

Hosszútávú együttműködést remélünk, amely az eddigi tárgyalásokból kiindulva működőképes lesz – tudtuk meg Khéner Lászlótól, a Magyar Labdarúgó Szövetség területi igazgatójától. Hendrik Krisztina, a Gyémánt Fürdő ügyvezető igazgatója úgy fogalmazott: mindig természetes kapcsolatban állt a fürdő a sporttal, és nem csak a vízi sportokkal, aminek most ékes bizonyítéka ez az együttműködés.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 10. 00:00, szerda | Helyi sport

Kézilabda Európa-liga - A Tatabánya főtáblás, négy további magyar csapat a selejtezőben

A Tatabánya a főtáblán, a négy további magyar együttes pedig a selejtezőben kezdi meg szereplését a kézilabda Európa-ligában.

2024. Július 20. 07:21, szombat | Sport

Vasárnap rendezik a Balaton-átúszást

Vasárnap rendezik meg a szombatra tervezett, Révfülöp és Balatonboglár közötti 42. Lidl Balaton-átúszást.

2024. Július 20. 07:19, szombat | Belföld

EM: kötelező lesz a környezeti hatásvizsgálat az akkumulátorgyáraknál

A zöldenergia a jövő, a magyar gazdaság jövője is. A zöldenergia előállításával, tárolásával foglalkozó vállalatok, üzemek száma egyre nő.