Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2012. Október 11. 15:47, csütörtök | Helyi sport

Újabb birkózó sikerek!

Újabb birkózó sikerek!

Pécsett rendezték meg a diák I. korosztály első rangsor versenyét , amely az országos döntőre való bejutás első állomása volt.

A Tatabányai Sport Club fiatal birkózó több mint kiváló eredményeket értek el.A Turák Pál edző által vezetett gárda tagjai szinte egymást múlták felül.
Külön ki kell e versenyt ragyogó, taktikus birkózással megnyerő Vátzi Roland-ot, aki minden ellenfelét meggyőzően utasított maga mögé.
De sok dicséret illeti Gyürky Tibor-t és VátziBálint-ot is. Mindketten hibátlanul teljesítettek az előcsatározások folyamán, és csak a döntőben szenvedtek vereséget szoros mérkőzésen és így a dobogó 2. fokára állhattak fel.
Papp Szabolcs 3. helyezése is örömteli volt, csak úgy mint Bogdán Roland, Szénási Mihály és Balla János teljesítménye. Ők mindhárman a pontot érő 5. helyen végeztek.

A 28 resztvevő egyesület csapatversenyében az eredmények összesítése után a Tatabányai Sport Club a nagyszerű 3. helyen végzett és ezzel az edző TurákPál is dobogóra állhatott!

Eredmények:
42 kg II. Gyürky Tibor
46 kg V. Bogdán Roland
50 kg II. Vátzi Bálint,III. Papp Szabolcs
54 kg V. Szénási Mihály
63 kg I. Vátzi Roland,V.. Balla János
Edző: Turák Pál és Katona Géza

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 10. 00:00, szerda | Helyi sport

Kézilabda Európa-liga - A Tatabánya főtáblás, négy további magyar csapat a selejtezőben

A Tatabánya a főtáblán, a négy további magyar együttes pedig a selejtezőben kezdi meg szereplését a kézilabda Európa-ligában.

2024. Július 20. 07:21, szombat | Sport

Vasárnap rendezik a Balaton-átúszást

Vasárnap rendezik meg a szombatra tervezett, Révfülöp és Balatonboglár közötti 42. Lidl Balaton-átúszást.

2024. Július 20. 07:19, szombat | Belföld

EM: kötelező lesz a környezeti hatásvizsgálat az akkumulátorgyáraknál

A zöldenergia a jövő, a magyar gazdaság jövője is. A zöldenergia előállításával, tárolásával foglalkozó vállalatok, üzemek száma egyre nő.