Városlista
2024. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2014. Június 16. 08:44, hétfő | Helyi sport
Forrás: www.tatabanya.hu

Jótékonysági focitorna

Jótékonysági focitorna

A Szent Borbála Kórház Csecsemő- és Gyermekosztálya PIC részlegének támogatására rendeztek jótékonysági labdarúgó tornát a Jubileum parkban.

Az immár második alkalommal életre hívott, II. Reckitt Benckiser jótékonysági focitornán 12 csapat mérte össze tudását a grundpályákon.Bár most az egész világ a brazíliai futball-világbajnokságra figyel, Tatabányán is történnek jelentős dolgok, hisz most a gyerekeknek segítünk – fogalmazott Dr. Lőke János, a Szent Borbála Kórház főigazgatója, aki megköszönte a szervezők munkáját és a felajánlásokat.

Az AGC, a Vértes Volán, az Önkormányzat, a Reckitt Benckiser Budapest, a Reckitt Benckiser Tatabánya, a Klapka György Lövészdandár, a Szent Borbála Kórház, az Extázis, az Unitrafiic Kft., a Glass Tiger FC, a Sanmina-SCI és a Grundfos csapatai három csoportban, két műfüves pályán játszottak. A tornát reggel kilenckor Kusinczky Zsuzsanna, a Reckitt HR vezetője nyitotta meg. Iványi Csaba szervezőtől megtudtuk, az idei évben több mint 700 ezer forint gyűlt össze koraszülött osztály támogatására, de több százezer forint értékben tárgyi felajánlások is érkeztek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 10. 00:00, szerda | Helyi sport

Kézilabda Európa-liga - A Tatabánya főtáblás, négy további magyar csapat a selejtezőben

A Tatabánya a főtáblán, a négy további magyar együttes pedig a selejtezőben kezdi meg szereplését a kézilabda Európa-ligában.

2024. Július 24. 08:13, szerda | Sport

Ötgólos győzelmet aratott a BL selejtezőben a Ferencváros

A Ferencváros kedden meggyőző sikerrel kezdte meg szereplését a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjében: a második forduló első, hazai felvonásán 5-0-ra verte a walesi The New Saints csapatát.

2024. Július 24. 08:12, szerda | Belföld

Profession.hu: a magyar munkavállalók elsősorban a bér alapján választanak munkahelyet

A munkavállóknak globálisan állásuk hosszú távú biztonsága a legfontosabb szempont egy állás kiválasztásánál, Magyarországon viszont a bérezés áll az első helyen

2024. Július 24. 08:10, szerda | Életmód

Több mint nyolcvan éve a múlt vasárnap volt a legmelegebb nap a világon

Vasárnap, július 21-én mérték a legmagasabb hőmérsékletet a világon a feljegyzések kezdete, azaz 1940 óta; a globális átlagos felszíni hőmérséklet ezen a napon 17,09 Celsius-fok volt