Városlista
2024. július 19, péntek - Emília

Hírek

2012. Május 05. 08:00, szombat | Helyi sport

Judós érmek Zeltwegből

Judós érmek Zeltwegből

A hosszú hétvége sikereket hozott az Oroszlányi Judo Clubnak. Az egyesület osztrák barátai meghívására Zeltweg-ben részt vett egy 2 napos nemzetközi judo versenyen.

Tíz nemzet versenyzői álltak fel a küzdelmekre (szerb, horvát, cseh, szlovák, moldáv, olasz, román).
Első nap az ifik és a juniorok versenyeire került sor. Parti Petra még serdülőkorú versenyző az ifi korcsoportban 8 induló közül a dobogó III. fokára állhatott.
Baráth Ádám az ifiknél 3 indulóból szerzett ezüstérmet, így a juniorok között is indult, ahol szintén a dobogó II. fokára állhatott.
A hétvége legeredményesebb versenyzőjének Végh Tibor edző Bere Zoltánt tartja. Zoli 2 év szünet után az idén kezdett újra edzésre járni, ez volt az első versenye. A 12 indulóból 3 ipponos győzelem után csak a döntőben talált legyőzőre. Zoli narancssárga öves, míg ellenfelei barna és fekete övvel rendelkeztek.
Másnap a diákok és a serdülők bizonyíthattak. Fekete Flórián 5 versenyző közül szintén a dobogó II. fokáig küzdötte magát. Balogh Ábel a népesebb mezőnyből (14 induló) a III. helyet tudta megszerezni. Baliga György és Pallag Tibor sajnos helyezetlenül zárták ezt a versenyt. Még tart a tavaszi versenyidőszak, van még lehetőség mindenkinek a bizonyításra.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 10. 00:00, szerda | Helyi sport

Kézilabda Európa-liga - A Tatabánya főtáblás, négy további magyar csapat a selejtezőben

A Tatabánya a főtáblán, a négy további magyar együttes pedig a selejtezőben kezdi meg szereplését a kézilabda Európa-ligában.

2024. Július 19. 08:17, péntek | Belföld

Csányi Sándor csalódott, de nem tartja kudarcnak az Eb-t

2024. Július 19. 08:16, péntek | Belföld

Szombatról elhalasztották a Balaton-átúszást

Csütörtökön a szervezők elhalasztották a szombatra tervezett Révfülöp és Balatonboglár közötti 42. Lidl Balaton-átúszást.

2024. Július 19. 08:15, péntek | Külföld

Az Európai Parlament megválasztotta Ursula von der Leyent az Európai Bizottság elnökévé

Újraválasztotta az Európai Parlament plénuma csütörtökön Strasbourgban Ursula von der Leyent az Európai Bizottság elnöki tisztségébe.