Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2012. December 10. 14:02, hétfő | Helyi sport
Forrás: www.tatabanya.hu

Kupagyőztes az önkormányzat

Kupagyőztes az önkormányzat

Az önkormányzat nyerte az Összefogás Kupa jótékonysági focigálát a Földi Imre Városi Sportcsarnokban.

A sportrendezvény karitatív jellegű volt a beteg gyermekek javára gyűjtöttek a csapatok és a lelátón helyet foglaló nézők. Nyolc csapat, köztük az Önkormányzat is csatlakozott az Összefogás Tatabányáért Egyesület felhívásához, amelynek az adományok és játékok gyűjtése volt a célja. A csapatok szinte minden tagja hozott egy-egy plüss macit vagy más játékot, amelyek - a felhívás szlogenje szerint - mosolyt varázsolhatnak a gyerekek arcára.
A tatabányai önkormányzat csapata mellett, amelynek kapuját Schmidt Csaba polgármester őrizte, az Amazonok SE,a Delphi,az Újságírók, a Vértes Volán,a Grundfos, a Benckiser és az AGC 'válogatott" lépett pályára. A csoport küzdelmeket követően a helyosztókra került sor, melyet az Önkormányzat nyert meg, összeállításuk: Schmidt Csaba , Bán József, Hegedűs Csaba, Pataki Zoltán, Gál Csaba, Vidrányi Zoltán, Vona Sándor, Bátki Tamás, Szabó Gyula, Bombicz Tamás.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 10. 00:00, szerda | Helyi sport

Kézilabda Európa-liga - A Tatabánya főtáblás, négy további magyar csapat a selejtezőben

A Tatabánya a főtáblán, a négy további magyar együttes pedig a selejtezőben kezdi meg szereplését a kézilabda Európa-ligában.

2024. Július 21. 08:25, vasárnap | Belföld

Levelet kaptak a friss diplomások a miniszterelnöktől

Az érettségiző diákok után most a diplomások kaptak miniszterelnöki köszöntőt - írta a Magyar Nemzet online (MNO) szombaton.

2024. Július 21. 08:24, vasárnap | Külföld

Árvizeket és földcsuszamlásokat okozott a heves esőzés Szlovéniában

Árvizeket és földcsuszamlásokat okozott a heves esőzés Észak-Szlovéniában, a tűzoltók kétszáz esetben intézkedtek - írta a helyi sajtó szombaton.

2024. Július 21. 08:22, vasárnap | Sport

Norris vezérletével mclarenes első sor a Hungaroringen

Lando Norris, a McLaren brit versenyzője nyerte a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérő edzését a Hungaroringen, így a vasárnapi futamon ő rajtolhat majd az élről.