Városlista
2024. július 19, péntek - Emília

Hírek

2012. Május 29. 11:51, kedd | Helyi sport

KÖZGYŰLÉS A TATABÁNYAI SPORT CLUBNÁL

KÖZGYŰLÉS A TATABÁNYAI SPORT CLUBNÁL

A közelmúltban tartotta évi rendes közgyűlését a Tatabányai Sport Club.

Sámuel Botond ügyvezető-elnök a közgyűlés hivatalos megnyitását követően részletesen beszámolt a küldötteknek az egyesület elmúlt évi tevékenységéről.Kiemelten szólt a szakosztályok által használt létesítményekről, 2011.év rendezvényeiről illetve a versenyzők által elért kiemelkedő eredményekről.
A sportvezető köszönetet mondott Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzatának az elmúlt évben nyújtott segítő támogatásáért.Az egyesület Ellenőrző Bizottság jelentését Szabó Tamásné ismertette,melyet a küldöttek egyhangú döntéssel elfogadtak.Ezt követően a 2011.évről szóló mérlegbeszámoló, a közhasznúsági jelentés illetve a 2012.évi költségvetés tárgyalása, annak elfogadása következett.
Az ügyvezető-elnök bemutatta a küldötteknek az egyesület új könyvelőjét Csicsai Pétert, majd egy megható pillanat következett.A küldöttek között helyet foglaló kiváló magasugró Sterk Katalint köszöntötték a megjelentek abból az alkalomból, hogy az 1982-es Atlétikai Európa-bajnokságon elért 199 cm-es európa-csúcsát azóta sem döntötte meg magyar magasugrónő.Sámuel Botond virágcsokorral és egy meglepetéssel készült Kata köszöntésére: levetítésre került az egykori felvétel a milánói EB-ről.Kata meghatódottan fogadta a köszöntést és elmondta, hogy sok éves vágya teljesült, amikor a felvételt megtekinthette.Az ünnepi perceket követően a jövő került napirendre. Sámuel Botond köszöntötte és bemutatta a küldötteknek Páll Ákos urat, a Planbau Mérnöki Iroda igazgatóját, aki elmondta, hogy a 2012.évi TAO pályázat kapcsán sportcsarnok építését szeretné az egyesület megvalósítani. A tervekkel kapcsolatban rövid ismertetőt tartott és bemutatta, hogy Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzatának közreműködésével milyen sportlétesítmény-beruházást sikerülhet megvalósítani az elkövetkezendő időszakban. A jó hangulatú közgyűlést baráti beszélgetés zárta.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 10. 00:00, szerda | Helyi sport

Kézilabda Európa-liga - A Tatabánya főtáblás, négy további magyar csapat a selejtezőben

A Tatabánya a főtáblán, a négy további magyar együttes pedig a selejtezőben kezdi meg szereplését a kézilabda Európa-ligában.

2024. Július 19. 08:17, péntek | Belföld

Csányi Sándor csalódott, de nem tartja kudarcnak az Eb-t

2024. Július 19. 08:16, péntek | Belföld

Szombatról elhalasztották a Balaton-átúszást

Csütörtökön a szervezők elhalasztották a szombatra tervezett Révfülöp és Balatonboglár közötti 42. Lidl Balaton-átúszást.

2024. Július 19. 08:15, péntek | Külföld

Az Európai Parlament megválasztotta Ursula von der Leyent az Európai Bizottság elnökévé

Újraválasztotta az Európai Parlament plénuma csütörtökön Strasbourgban Ursula von der Leyent az Európai Bizottság elnöki tisztségébe.