Városlista
2022. augusztus 9, kedd - Emőd

Hírek

2012. Április 28. 14:15, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Még egy babát szeretne a meleg sztárpár

Még egy babát szeretne a meleg sztárpár

Elton John és David Furnish még egy gyermeket akarnak másfél éves fiuk, Zachary mellé.

Testvért szeretne másfél éves fiának Elton John és partnere, David Furnish. A meleg pár gyermeke, Zachary 2010 karácsonyán született meg egy béranyától, és a két sztár szerint most már elég idős ahhoz, hogy öccse vagy húga legyen. "Mindig is szó volt róla, hogy szeretnénk még egy gyereket - árulta el Furnish. - És azt hiszem, most már Zachary is boldogabb volna, ha nem lenne egyedül." A popsztár és partnere arról még nem döntöttek, hogy mikorra tervezik a következő babát, de abban egyetértenek, hogy ha megtehetik, ugyanahhoz a béranyához fordulnak majd, mint legutóbb.

"Így igazi testvéri kapcsolat lenne a kicsik között - mondta el Furnish. - De a béranyának is van saját élete és saját családja. Az a kilenc hónap, amit ránk szán, nemcsak az ő életére van hatással, hanem a férjére és a gyerekeire is, úgyhogy nem várhatjuk el tőle, hogy megint rendelkezésre álljon. Ha mást kell keresnünk, és csak feleolyan gyönyörű nőt találunk, mint ő, már boldogok leszünk."

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 04. 15:22, csütörtök | Bulvár

II. Hajdúdorogi Amatőr Strandfoci Bajnokság

Idén második alkalommal került megrendezésre a strandfoci bajnokság Hajdúdorogon, amelynek töretlen népszerűségét jól jelzi, hogy 20 csapat jelezte nevezési szándékát,

2022. Augusztus 04. 12:02, csütörtök | Bulvár

Magyarországon tartják a guppi tenyésztők Európa bajnokságát és kiállítását

Magyarországon tartják a guppi díszhaltenyésztők Európa bajnokságát és kiállítását augusztus 4-6. között, a Pakson megrendezésre kerülő versenyen mintegy 80 tenyésztőtől 200 halpár érkezett 18 országból

2022. Augusztus 04. 08:04, csütörtök | Bulvár

Elindul az Omega együttes életműsorozata

Elindítja az Omega együttes életműsorozatát a GrundRecords. A legendás zenekar felvételeinek sorát nyitó CD-ken az első, 1968-as nagylemezt megelőző időszak kislemezeit, rádiófelvételei szerepelnek.

2022. Augusztus 03. 17:05, szerda | Bulvár

Állatos élmények, családi programok és koncertek az Állatkerti Fesztiválon

Állatos élmények, családi programok, koncertek és előadások várják a közönséget csütörtöktől vasárnapig az Állatkerti Fesztiválon, a Fővárosi Állat- és Növénykertben.