Városlista
2024. július 19, péntek - Emília

Hírek

2012. Április 20. 12:53, péntek | Helyi sport
Forrás: http://www.carbonexkc.com/

Megkezdi a rájátszást a Tatabánya Carbonex KC

Megkezdi a rájátszást a Tatabánya Carbonex KC

Április 20–án, pénteken a Kecskemét otthonában kezdi meg a rájátszást a Tatabánya Carbonex KC. A tatabányai csapat négy bónusz ponttal indul.

A Magyar Kupa harmadik helyének megszerzése után Debre Viktor együttese minden hátralévő bajnokin győztesen szeretné elhagyni a pályát.
- Nekünk mindenhol, mindenki ellen nyerni kell. Érdekes meccs lesz a Kecskemét elleni is. Meglátjuk, hogy az ötödik hely mennyire motiválja a csapatot. Remélem nagyon. Kérdés, hogy az ellenfeleket mennyire motiválja az ötödik hely. Ami nekik siker, az nekünk már bizonyos szinten kudarc, de megpróbálunk mindenképpen odaérni. A cél, hogy ötödikek legyünk. Egész évben az élmezőnyben voltunk, nem kéne elrontanunk. Nem volt ez olyan rossz év, igaz még soha nem voltunk ennyire szélsőségesek, mint most. – mondta Debre Viktor, vezetőedző.
- Nagyon remélem, hogy feltölt minket a Magyar Kupa bronzérem. Kemény találkozóra számítok pénteken. A Kecskemét egy jó csapat, de nyerni megyünk oda és nyernünk is kell. – mondta el véleményét Pordán Bálint.
Harsányi Gergely is tatabányai győzelmet vár pénteken. - Természetesen nagyon örülünk a kupa sikernek. Mélypontról álltunk fel. Most elkezdhetünk egy újabb jó szériát. Szeretnénk ismét magabiztosan, jól játszani és szeretnénk megszerezni az ötödik helyet.

A Tatabánya Carbonex együttese hazai pályán április 27 – én, pénteken 18 órától játszik legközelebb. Akkor az FTC/PLER látogat a Földi Imre Sportcsarnokba.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 10. 00:00, szerda | Helyi sport

Kézilabda Európa-liga - A Tatabánya főtáblás, négy további magyar csapat a selejtezőben

A Tatabánya a főtáblán, a négy további magyar együttes pedig a selejtezőben kezdi meg szereplését a kézilabda Európa-ligában.

2024. Július 19. 08:17, péntek | Belföld

Csányi Sándor csalódott, de nem tartja kudarcnak az Eb-t

2024. Július 19. 08:16, péntek | Belföld

Szombatról elhalasztották a Balaton-átúszást

Csütörtökön a szervezők elhalasztották a szombatra tervezett Révfülöp és Balatonboglár közötti 42. Lidl Balaton-átúszást.

2024. Július 19. 08:15, péntek | Külföld

Az Európai Parlament megválasztotta Ursula von der Leyent az Európai Bizottság elnökévé

Újraválasztotta az Európai Parlament plénuma csütörtökön Strasbourgban Ursula von der Leyent az Európai Bizottság elnöki tisztségébe.