Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2012. December 11. 12:06, kedd | PR
Forrás: www.infocsajok.hu

Mit vegyünk a fiúknak karácsonyra?

Mit vegyünk a fiúknak karácsonyra?

Az ünnepek közeledtével egyre több siránkozó barátnő keres fel a szokásos karácsonyi problémával, ami nem más mint a: Mit vegyek a pasimnak?

Az évek alatt el lehet sütni a „hiperszuperborotvát”, az „egyingazmindigjót” és még sorolhatnám... Én idén úgy döntöttem, (bevallom nem önszántamból, hanem a lányok unszoltak...), hogy kiderítem, hogy mi is az az ajándék, ami garantáltan nem végzi januárban a szekrény mélyén!

Kutatásomat egy kanbulin kezdtem, mert úgy gondoltam, hogy ott tökéletes tippeket kapok majd (nyilván nem meghívásra érkeztem, így gondolhatjátok mennyire örültek mikor betoppantam..). Nos, tippre nem került sor, viszont a választ megkaptam! A srácok ugyanis egész este sörrel a kezükben a TV-hez köthető általam csak „kockanőnek” hívott bigyót nyomkodtak. (A kockanő elnevezést azokra az elektronikai berendezésekre használom, amelyekhez nem értek, számomra haszontalanok, valamint a nyomkodásuk a velem töltött romantikus pillanatokat csökkentik.) 15 perc üldögélés után úgy döntöttem, hogy adok egy esélyt a játéknak és én is kipróbálom... Valami autós üldözős játékot próbáltam ki aminek a nevére akkor se fogok emlékezni fa forró vassal piszkálnak, de nem viccelek ELKÉPESZTŐEN JÓ VOLT!
A buli utáni napon úgy döntöttem, hogy elmegyek egy szakboltba és utánakérdezek, hogy pontosan milyen játékok vannak, mert úgy fest megtaláltam a tökéletes ajándékot. Az üzletben nagyon segítőkészek voltak és elmondták, hogy konkrétan nincs az a férfi, akinek ne lehetne valami játékot találni legyen szó 16 évesről vagy 50 évesről... Én azért alaposan kifaggattam a srácokat az üzletben a játékokról, ezért íme azoknak a listája amiket én ajánlok!

Ha te szeretnél lenni a „bezzegbarátnő” akkor ezt a 2 játékot ajánlom. Ezekkel te nem biztos, hogy játszani fogsz, de a kanbuliban tuti Istennővé avatnak!:

Ha olyan játékot szeretnél amit te is garantáltan élvezel, akkor ezeket válaszd:

És, hogy ne feledkezzek meg a családos olvasókról sem, nekik a következő játékot ajánlom:

Ha Tatabányán keresnéd a játékokat, térj be IDE

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.