Városlista
2022. január 23, vasárnap - Zelma

Hírek

2011. November 07. 07:49, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Ricky Martin végre megházasodhat

Ricky Martin végre megházasodhat

A Puerto Rico-i énekes közel egy évig küzdött azért, hogy összeházasodhasson élettársával, Carlos Gonzalesszel. Most hivatalosan is összeköthetik életüket.

A melegségét nyíltan vállaló sztárt régóta bántja, hogy Puerto Ricóban nem engedélyezik az azonos neműek házasságát. Ezért mindent megtett, hogy találjon egy olyan országot, ahol álma valóra válhat. Az énekes Spanyolországhoz fordult állampolgársági kérelemmel, amit a napokban megkapott. Így már semmi akadálya nem lehet kettőjük frigyének. Az énekes és párja már három éve élnek együtt, és közösen nevelnek egy ikerpárt, Matteót és Valentinót, akiket béranya hordott ki.

Ricky Martin 2010 márciusában vallotta be, hogy homoszexuális. Ezzel sikerült megszabadulnia, hosszú idő óta tartó lelkiismeret furdalásától, amit gyerekei miatt érzett. Szeretett volna tiszta lappal állni ikrei előtt, nem titkolva többé másságát. Őszinteségéért idén ő kapta meg a GLAAD (Gay & Lesbian Alliance Against Defamation) szervezet díját. Ezt a díjat olyan saját neméhez vonzódó híres embereknek adják át, akik sokat tesznek a homoszexuálisok elfogadásáért.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 22. 17:01, szombat | Bulvár

Egy új hipotézis magyarázatot adhat a Föld-szerű bolygók keletkezésére is

Magyarázatot adhat többek között arra, hogyan keletkeztek a Föld-szerű bolygók vagy a Jupiter méretű óriásbolygók.

2022. Január 21. 15:54, péntek | Bulvár

Meghalt Meat Loaf, a Rocky Horror Picture Show sztárja

Meghalt Meat Loaf amerikai rockénekes, színész. A Rocky Horror Picture Show című zenés mozisiker egykori főszereplője csütörtökön éjjel halt meg 74 évesen. A halál okát egyelőre nem közölték.

2022. Január 20. 12:05, csütörtök | Bulvár

Férget neveztek el Jeff Daniels színészről

Jeff Daniels amerikai színészről neveztek el egy pókölő élősködőt amerikai tudósok - írta a The Guardian online kiadása.

2022. Január 20. 07:00, csütörtök | Bulvár

Baleset után meghalt Hannibál Lecter megformálója

Síbalesete után meghalt a 37 éves Gaspard Ulliel César-díjas francia színész.