Városlista
2024. július 19, péntek - Emília

Hírek

2012. Április 29. 22:19, vasárnap | Helyi sport
Forrás: http://www.carbonexkc.com/

Szerdán és szombaton is meccsel a Carbonex

Szerdán és szombaton is meccsel a Carbonex

Pénteken este nagyarányú, 30 – 17 – es győzelmet aratott a Tatabánya Carbonex KC a FTC – PLER együttese ellen, hazai pályán. A tatabányai tréner, Debre Viktor mégsem teljesen elégedett csapatával.

Tatabánya Carbonex KC – FTC – PLER 30 – 17 (16 – 8 )

Tatabánya Carbonex KC: Szente, Bartucz – Harsányi 6 (3), Dénes, Rédei 7, Diaz 3, Pordán 2, Iváncsik Á. 1 Cs.: Pásztor Á. 1, Szabó, Kocsis, Kanyó Á. 2, Lele 1, Takács, Vedran 5, Gál 2
Edző: Debre Viktor

FTC – PLER: Székely, Kominek – Bak 4 (3), Bendó, Bakos 1, Soproni 1, Rév, Lendvay 1, Pálos 1, Kocsi 2, Mazák, Marczinkó 3, Auth, Horváth, Mikita 1, Faluvégi 3
Edző: Zsiga Gyula

Büntetők: 6/4 ill. 3/3
Kiállítások: 7×2 perc ill. 4×2 perc

- Lassan pörögtünk fel, nehezen lendültünk játékba. – mondta a mérkőzés után. - Aztán összeállt a védekezésünk és ezzel a támadásunk is gördülékenyebb lett, több könnyű gólt lőttünk. Érdekes mérkőzés volt, nagy arányú győzelemmel, de azért volt egy – két dolog, ami nem tetszett. Néhány játékostól nem azt kaptam, amit vártam, ezért cseréltem többet. Egy – két ember úgy gondolta, elég, ha csak a mezét küldi ki a pályára. Úgy gondoltam, ez így nem jó. Ha valaki nem akar játszani, beáll helyette más.
- Jövő héten újabb két mérkőzés következik.
- Szerdán, Gyöngyösön játszunk, szombaton pedig visszavágó a Fradinál. Hétvégén pihennek a fiúk, de hétfőn és kedden is edzünk. A cél az, hogy nyerjünk, mindkét mérkőzésen. Azt gondolom, hogy benne is van a csapatban. Majd meglátjuk.

A fotót készítette: Cserveny Zoltán

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 10. 00:00, szerda | Helyi sport

Kézilabda Európa-liga - A Tatabánya főtáblás, négy további magyar csapat a selejtezőben

A Tatabánya a főtáblán, a négy további magyar együttes pedig a selejtezőben kezdi meg szereplését a kézilabda Európa-ligában.

2024. Július 19. 08:17, péntek | Belföld

Csányi Sándor csalódott, de nem tartja kudarcnak az Eb-t

2024. Július 19. 08:16, péntek | Belföld

Szombatról elhalasztották a Balaton-átúszást

Csütörtökön a szervezők elhalasztották a szombatra tervezett Révfülöp és Balatonboglár közötti 42. Lidl Balaton-átúszást.

2024. Július 19. 08:15, péntek | Külföld

Az Európai Parlament megválasztotta Ursula von der Leyent az Európai Bizottság elnökévé

Újraválasztotta az Európai Parlament plénuma csütörtökön Strasbourgban Ursula von der Leyent az Európai Bizottság elnöki tisztségébe.