Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2012. Július 19. 15:39, csütörtök | Helyi sport
Forrás: www.tatabanya.hu

Szünidei Labdarúgó Bajnokság

Szünidei Labdarúgó Bajnokság

A napokban ért véget a Gyermek Szünidei Labdarúgó Bajnokság, melyet a Jubileum Park műfüves pályán rendeztek. A tizenötödik éve zajló vakációs elfoglaltság mérkőzései az idén Havasi Alfréd játékvezetésével zajlottak.

A Tatabányai Városi Szabadidősport Szövetség égisze alatt zajlott a sportesemény, melyen tizenkét csapat több mint százötven fiatalja kergette a labdát két héten keresztül. A hatvanhat találkozón 235 gól esett, ebből egyénileg a legtöbbet - szám szerint tizenhetet - Dávid Krisztofer a Csontdarálók játékosa szerezte. Slézinger László(TASK U13) a legjobb kapus címet érdemelte ki, a legsportszerűbbnek pedig az Árpád 8/A együttese bizonyult. Az ünnepélyes díjátadáson a legfényesebb érmet, a hozzátartozó kupát és egy értékes focilabdát a TASK U13 csapata vehette át Havasi Alfrédtól és Gacsályi Miklóstól a KEMLSZ versenybizottság alelnökétől.

A további sorrend:
2.Big Team
3. In-Team
4.A-LA-Cool
5.Csontdarálók
6. Árpád Gimnázium 8/A

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 10. 00:00, szerda | Helyi sport

Kézilabda Európa-liga - A Tatabánya főtáblás, négy további magyar csapat a selejtezőben

A Tatabánya a főtáblán, a négy további magyar együttes pedig a selejtezőben kezdi meg szereplését a kézilabda Európa-ligában.

2024. Július 20. 07:21, szombat | Sport

Vasárnap rendezik a Balaton-átúszást

Vasárnap rendezik meg a szombatra tervezett, Révfülöp és Balatonboglár közötti 42. Lidl Balaton-átúszást.

2024. Július 20. 07:19, szombat | Belföld

EM: kötelező lesz a környezeti hatásvizsgálat az akkumulátorgyáraknál

A zöldenergia a jövő, a magyar gazdaság jövője is. A zöldenergia előállításával, tárolásával foglalkozó vállalatok, üzemek száma egyre nő.