Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2012. December 12. 09:39, szerda | Helyi sport

TSC birkózó szakosztály friss hírei

TSC birkózó szakosztály friss hírei

- A serdülő korosztály 2012. év legnagyobb és legutolsó megmérettetése volt a Pesterzsébeti Kruj Iván Sportcsarnokban december 8-án.
A nagyszerű körülmények között megrendezett versenyen a Tatabányai Sport Club kéttagú mini-küldöttsége maximálisan szerepelt. Mindkét induló az előcsatározások után bejutott a döntőbe.
Árvai Márk óriási teljesített, hisz ebben az évben korosztályában és korengedménnyel a kadettek között is minden magyar bajnokságot bezsebelt és Így összesen már 11 országos bajnoki címet szerzett!
Sztancs Csaba is kellemes meglepetésre nagyon összeszedett birkózással ért fel a dobogó második fokára, a döntőben idősebb ellenfele diadalmaskodni tudott felette.

Eredmények:
50 kgÁrvai Márk I. hely
85 kgSztancs Csaba II. hely

Edző: Katona Géza

- A diák II-es korcsoport országos döntőjének a Pesterzsébeti Kruj Iván Sportcsarnok adott otthont december 7-én.
A Tatabányai Sport Club fiataljai itt is képviseltették magukat és a nagy mezőnyökben helyenként jó mérkőzéseket vívva helytálltak.
63 kg-ban Deák Zoltán a számára sikert jelentő bronzérmet szerzett, ugyanebben a súlycsoportban Papp László a negyedik helyen végzett. Pontot érő helyezést ért el a +69 kg-os súlycsoportban Bodnár Patrik, akinek sikerült az ötödik helyet elcsípnie.

Eredmények:
63 kg Deák Zoltán III. hely
63 kg ..Papp László IV. hely
+69 kg Bodnár Patrik V. hely

Edzők: Turák Pál és Ungi Lajos

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 10. 00:00, szerda | Helyi sport

Kézilabda Európa-liga - A Tatabánya főtáblás, négy további magyar csapat a selejtezőben

A Tatabánya a főtáblán, a négy további magyar együttes pedig a selejtezőben kezdi meg szereplését a kézilabda Európa-ligában.

2024. Július 21. 08:25, vasárnap | Belföld

Levelet kaptak a friss diplomások a miniszterelnöktől

Az érettségiző diákok után most a diplomások kaptak miniszterelnöki köszöntőt - írta a Magyar Nemzet online (MNO) szombaton.

2024. Július 21. 08:24, vasárnap | Külföld

Árvizeket és földcsuszamlásokat okozott a heves esőzés Szlovéniában

Árvizeket és földcsuszamlásokat okozott a heves esőzés Észak-Szlovéniában, a tűzoltók kétszáz esetben intézkedtek - írta a helyi sajtó szombaton.

2024. Július 21. 08:22, vasárnap | Sport

Norris vezérletével mclarenes első sor a Hungaroringen

Lando Norris, a McLaren brit versenyzője nyerte a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérő edzését a Hungaroringen, így a vasárnapi futamon ő rajtolhat majd az élről.