Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2012. Szeptember 03. 13:58, hétfő | Helyi sport

TSC-Geotech friss hírei és eredményei

TSC-Geotech friss hírei és eredményei

A TSC-Geotech atlétái a serdülő Budapest Bajnokságon vettek rész. Ez a verseny a Tatabányán megrendezésre kerülő országos bajnokságra való felkészül jegyében telt.

A nyári szüntetet követően az atléták biztatóan szerepeltek ezen a seregszemlén. A népes mezőnyben sportolóink több egyéni csúcsot és dobogós helyezést értek el. Külön ki kell emelni a bajnoki címet szerzett sportolókat, akik az érmes helyezésük mellé kiváló produkcióval lepték meg ellenfeleiket. Közöttük is Luterán Petra magasugró eredménye, Schmölcz Márk Xavér gerelyhajító valamint Szántó Bence akadályfutó eredménye kívánkozik az élre. Bíztató teljesítménnyel rukkolt elő a fiatalabb korosztályból Lentulai Ádám gerelyhajításban, Szakács Dániel távol és magasugrásban, valamint Varga Levente szintén a távolugró versenyszámban. A legfiatalabb dobó-versenyzőnk Kónya László bravúros eredménnyel került a dobogó második fokára. Feltétlen említés érdemel Hoffer Krisztina, aki ezúttal sem talált legyőzőre és eredményével önbizalommal várhatja a szeptemberi válogatott viadalt. A meghívásos kategóriában Jókuthy Gergely bíztatóan kezdte az őszi versenysorozatot.

A serdülő atléták következő megmérettetése a hétvégén (szeptember 8-án) megrendezésre kerülő csapatbajnokságon lesz.

Edzők: Salamon Zoltán, Hoffer József, Reichnach Ferenc, Schaffer Tamás,

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 10. 00:00, szerda | Helyi sport

Kézilabda Európa-liga - A Tatabánya főtáblás, négy további magyar csapat a selejtezőben

A Tatabánya a főtáblán, a négy további magyar együttes pedig a selejtezőben kezdi meg szereplését a kézilabda Európa-ligában.

2024. Július 20. 07:21, szombat | Sport

Vasárnap rendezik a Balaton-átúszást

Vasárnap rendezik meg a szombatra tervezett, Révfülöp és Balatonboglár közötti 42. Lidl Balaton-átúszást.

2024. Július 20. 07:19, szombat | Belföld

EM: kötelező lesz a környezeti hatásvizsgálat az akkumulátorgyáraknál

A zöldenergia a jövő, a magyar gazdaság jövője is. A zöldenergia előállításával, tárolásával foglalkozó vállalatok, üzemek száma egyre nő.