Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Április 30. 05:00, kedd | Életmód
Forrás: OrientPress Hírügynökség

Vágynövelő afrodiziákumok

Vágynövelő afrodiziákumok

Az afrodiziákumok serkentik a libidót, megnövelik mind a test, mind a lélek szexuális vágyát. Az afrodiziákum élelmiszerekben és italokban megtalálható. Hogy melyek ezek? Kiderül cikkünkből. b

A leghatékonyabb afrodiziákumok növelik a nemi vágyat és a szexuális teljesítményt. Ebben a következő ételek lehetnek segítségére.

Az avokádó gazdag E-vitaminban, segíti a szervezetben az olyan hormonok termelődését, mint a tesztoszteron, az ösztrogén és a progeszteron. Ezek a hormonok a vérben keringve ösztönzik a szexuális vágyat.

A tojás egy megbízható L-arginin forrás, ami a szervezetben lévő enzimek aktivizálódásakor megnöveli a szervezet nitrogén-monoxid szintjét, aminek értágító hatása van.

Az őszibarack kiváló C-vitamin forrás, amiről kimutatták, hogy növeli a spermaszámot és csökkenti a hímivarsejtek csomósodásának kockázatát. Emellett antioxidánst tartalmaz, ami jó immunerősítő.

Az étcsokoládé mérsékelt mennyiségben számtalan előnnyel bír. A benne lévő feniletilamin növeli az endorfin felszabadulását és a szerotoninét is, ami bizonyítottan vágyfokozó. A vásárláskor azonban legyen figyelmes: csak olyan csokoládét válasszon, aminek legalább 65 százalékos a kakaótartalma.

A chilipaprika kapcaicin nevű vegyi összetevőjének köszönhetően növeli a vérkeringést, így a szexuális vágyat is - írja a Fox News.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 26. 13:53, péntek | Életmód

A munkabér az elsődleges munkahelyválasztási szempont Magyarországon

A munkahelyválasztásnál a magyar munkavállalók számára 2024-ben is a vonzó munkabér és juttatási csomag az elsődleges, ezt követi a munkahelyi légkör és a munkaadó pénzügyi stabilitása, ahol nem kell tartani a leépítéstől

2024. Április 26. 06:43, péntek | Életmód

Denevérvirológiai kutatás kezdődik a Pécsi Tudományegyetemen

Európai denevérekben előforduló vírusok kutatására indított nemzetközi programban vesznek részt a Pécsi Tudományegyetem (PTE) szakemberei - közölte a baranyai felsőoktatási intézmény az MTI-vel.

2024. Április 24. 06:46, szerda | Életmód

Különleges holdkelte figyelhető meg az égbolton pénteken

Április 26-án különlegesen szép együttállás figyelhető meg az éjszakai égbolton, amelynek során a kelő Hold szoros közelségbe kerül az Antares csillaggal - közölte kedden a Svábhegyi Csillagvizsgáló.