Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2013. Április 23. 10:34, kedd | Helyi sport
Forrás: www.tatabanya.hu

Véget ért a Coca-Cola Cup

Véget ért a Coca-Cola Cup

A Jubileum park műfüves pályáján hirdették ki a végeredményét a tavaly ősszel indult Coca-Cola Cup megyei fordulójának.

A fiúk és a lányok viadalában is tatabányai csapatok kapták a legfényesebb kupát, és képviselhetik megyénket az országos döntőben, melyet májusban rendeznek Budapesten.Az ősszel indult útjára a Coca-Cola Cup, amely azoknak a középiskolásoknak is lehetőséget nyújtott a futballozásra, akik nem sportolnak egyesületekben, csak az iskolában van lehetőségük, vagy csupán önszorgalomból futballoznak. Kis megyéhez képest, sokan jelentkeztek a bajnokságra – tudtuk meg Khéner Lászlótól, az MLSZ megyei igazgatójától – aki hozzátette: szép és minden esetben sportszerű mérkőzéseket láthattunk a bajnokság alatt. A huszonkét induló csapatból, kilenc a megyeszékhelyről indult, és hat lány csapat is képviseltette magát a szezonban. Khéner Lászlótól azt is megtudtuk, hogy a nagy népszerűségnek köszönhetően, várhatóan ősszel újra indul a bajnokság, amelyet egy szeptember-október környéki regisztráció fog megelőzni. Az utolsó mérkőzést követően kihirdetett végeredmény azt mutatta, hogy Tatabánya mind a fiúk, mind a lányok versenyében élenjárt. A hölgy csapatok közül a Bánki Lady csapat, míg a fiúknál a Péch Antal Műszaki Szakközépiskola és Gimnázium csapata vihette haza a nyertes kupát. A győztes csapatok viadala azonban ezzel nem ért véget, mert májusban ők képviselik Komárom-Esztergom megyét a Coca-Cola Cup országos döntőjében.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 10. 00:00, szerda | Helyi sport

Kézilabda Európa-liga - A Tatabánya főtáblás, négy további magyar csapat a selejtezőben

A Tatabánya a főtáblán, a négy további magyar együttes pedig a selejtezőben kezdi meg szereplését a kézilabda Európa-ligában.

2024. Július 23. 18:46, kedd | Helyi

Kézilabda-EL

Férfi kézilabda Európa-liga - A címvédő Flensburggal is azonos csoportban a Tatabánya

2024. Július 23. 08:21, kedd | Belföld

Július közepén kilenc nap alatt 22 országos és fővárosi melegrekord dőlt meg

Július közepén kilenc nap alatt 22 országos és fővárosi melegrekord dőlt meg, ebből 13 hajnali melegrekord volt.

2024. Július 23. 08:19, kedd | Sport

Az MLSZ szerint közel 80 százalékkal csökkentek a súlyos játékvezetői hibák az NB1-ben

Hanacsek Attila, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) játékvezetői bizottságának elnöke szerint közel nyolcvan százalékkal csökkent a súlyos bírói hibák száma az OTP Bank Ligában.