Városlista
2024. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2012. December 22. 11:37, szombat | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

1,7 milliárdot zsebelt be egyetlen dallal

1,7 milliárdot zsebelt be egyetlen dallal

Egyetlen dallal lett multi.

Új otthont vásárolt magának Los Angelesben Gangnam Style című száma jogdíjaiból a dél-koreai rapper, Psy.

Az interneten vírusként terjedő dal hozott már annyi hasznot az előadónak, hogy ne okozzon neki gondot kifizetni a közel 280 millió forintnak megfelelő vételárat az exkluzív Blair House társasházban lévő lakásért. Psy ráadásul a nem éppen csekély összeget készpénzben tette le az eladó asztalára a TMZ értesülései szerint.
A kétszobás lakás ára a hírek szerint meg se kottyant a zenésznek, aki egyetlen számával több mint 1,7 milliárd forintnyi összeget kaszált már.
A számhoz tartozó videoklip, mely Psy "őrült lovas" táncstílusával került a figyelem középpontjába, mostanra a valaha volt legnézettebb videó lett a legnagyobb megosztó oldalon - júliusi megjelenése óta már több mint egymilliárdszor nézték meg.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.