Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2016. Június 24. 10:10, péntek | Helyi

23. VÍZ, ZENE, VIRÁG FESZTIVÁL Tatán!

23. VÍZ, ZENE, VIRÁG FESZTIVÁL Tatán!

A mottónk: Fesztiválozzunk együtt, találkozzunk Tatán!

Magyarország legnagyobb családi fesztiváljára minden évben ezrek érkeznek, nem csak, hogy egy jót szórakozzanak, hanem, hogy mindezt egy igazán csodálatos festői környezetben, az Öreg tó partján tegyék! A szervezők 2016-ban is rengeteg izgalmas, színes, egyedülálló programmal készültek a közönségnek! Minden korosztálynak – nagymamának, nagypapának, szülőknek, gyerkőcöknek – olyan széles kínálattal készültünk, amiből kedvükre csemegézhetnek! Töretlen kapcsolatunkat ápolva idén is ingyenesen vehetnek részt rendezvénysorozatunkon azok, a nagycsaládosok, akik előzetesen regisztrálnak a Nagycsaládosok Országos Egyesületének honlapján. Kiemelten fontosnak tartjuk a társadalmi szerepvállalás felelősségét, éppen ezért 2016-ban együttműködünk a Vakok Állami intézetével, ami azt jelenti, hogy látássérült embertársaink és kísérőik szintén ingyenesen vehetnek részt a fesztiválon! Több mint 100 programmal készültünk. A Szipi-Szigetek ingyenes Vidámparkja mellett mindhárom nap interaktív játszóház várja a gyerekeket, több mint 80 játékkal! Pénteken és szombaton minden gyerkőc vendégünk egy kutyatalálkozóra! Kutyabemutató várja az érdeklődőket, de táncoló négylábúakat is láthatnak majd a dog-dancing bemutatón! A Víz, Zene Fesztivál egyik fő eleméhez - a virágokhoz - idén az egyik legcsodálatosabb emberi kapcsolatot, a házasságot társítottuk. A látogatók nem csak a pompás virágkölteményeket tekinthetik meg. 2016-ban egy varázslatos esküvői környezetben tekinthetik meg virágokat a történelmi múltú tatai várban. 10 versenyző 30 munkáját láthatják három teremben. A fiatalokat a Party-aréna és a Romkocsma is várja. Virágkötő bajnokság, kiállítások, kacsafutam, vízi és légi bemutatók, nyereményjátékok és ínycsiklandó finomságok! Hazai előadóink mellett, külföldi sztárfellépők is meghódítják színpadainkat! Itt lesz a Quimby, Charlie, a Wellhello, a Honeybeast, Mága Zoltán, Russkaja és még sokan mások! Fontosnak tartjuk az egészségtudatos életvitelt, a természet és a sport szeretetét, ezért 2016-ban 2 versenyzésre alkalmas strandsport pályát alakítunk ki a fesztivál területén, az Eszterházy Lovarda tóparti részén. Mindezeket pedig nemcsak a rendezvény ideje alatt, hanem a jövőben is, a fesztivált követően ingyenesen használhatja Tata városa, ifjúsági és sportcéljaira! Reméljük maximális kihasználtságát, akár egy-egy testnevelés órára, de sportversenyekre is igénybe vehető! Idén sem maradhat el a szombat esti tűzijáték, mely a tó vizében visszatükröződve egy igazán csodálatos élménnyel gazdagítja a látogatókat! Többszörös kiváló fesztiválminősítésünk minőségi szórakozásról ad tanúságot. Bővebb információ a honlapunkon www.vizzenevirag.hu és Facebook oldalunkon található!


Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.