Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2015. November 25. 08:49, szerda | Helyi

258 Neuzer kerékpárt adott át a polgárőrségnek az ORFK

258 Neuzer kerékpárt adott át a polgárőrségnek az ORFK

Az országos rendőrfőkapitány a napokban adott át 258 Neuzer kerékpárt az Országos Polgárőr Szövetségnek.

Az egységes megjelenésű, nagy teherbírású alkatrészekből álló flotta szállítási jogát az Országos Balesetmegelőzési Bizottság tenderén nyerte el az esztergomi kerékpárgyár- mondta el Neuzer András, a vállalat fő tulajdonosa.

A társaság három alkalommal, eddig összesen közel ezer kerékpárt szállított a polgárőrségnek egységes kivitelben. Az átadott kerékpárokkal kapcsolatban nem érkezett minőségi reklamáció. A járművek szétosztásáról az Országos Polgárőr Szövetség gondoskodott - tette hozzá a vállalat vezetője.

A járművek fehér festést kaptak Polgárőrség felirattal. A kerékpárok aluvázasak, dupla falú felnivel, defektvédelemmel ellátott abronccsal. A járműveket szennyeződésekre érzéketlen agyváltóval szerelték, az élettartam növelése érdekében a lánc is jórészt zárt tokban fut.

Az 1996-ban alapított Neuzer Kft. Magyarország legnagyobb magyar tulajdonú, független kerékpárgyára, termékeinek felét Hollandiába exportálja, további jelentős piacai: Németország, Szlovákia és Szlovénia. A társaság teljes kapacitáson évente 120 ezer kerékpár legyártására képes.

A vállalat 2013-ban 3,2, 2014-ben 4,3 milliárd forintos árbevételt ért el, ennek kétharmada exportból származott. A cégcsoport Magyarországon több mint 100 munkavállalót foglalkoztat, elsősorban saját fejlesztésű és tervezésű kerékpárokat készítenek. Termékeiket belföldön saját dealer hálózatban, üzletláncokban, külföldön nagykereskedők közreműködésével értékesítik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.