Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2014. December 16. 15:16, kedd | Helyi sport

4 város tornáján vettek részt a Kodály Iskola kézilabdázói

4 város tornáján vettek részt a Kodály Iskola kézilabdázói

December 14-én a Kodály Zoltán Általános Iskola ötödikes és hetedikes csapata Hlohovecbe látogatott, hogy összemérje erejét a 4 város tornán Povaska Bystrica, Zubri és a helyiek csapatával.

Az első mérkőzésen a Zubri csapata ellen mindkét korosztály benn maradt az öltözőben, de az ötödikesek találtak a végére jobban magukra. Kis szerencsével nyerhettünk is volna, de végül a cseh csapat kerekedett felül 15-16 arányban. A hetedikesek ennél sajnos sokkal simábban kaptak ki az ellenfelüktől. Nem voltunk a Central Hana játékosaival idén jelentősen megerősödött Zubri csapatával egy súlycsoportban. Minden poszton mélyen a tudásunk alatt teljesítettünk, ami a 26-18-os végeredményből is jól látszik.

Ezt a mérkőzést követte a helyi gárda elleni összecsapás, ahol az ötödikesek a játék minden elemében jelentősen felülmúlták a helyi gárdát. A végeredmény (11-13 ) csak azért tűnhet szorosnak, mert a bíró több alkalommal támadásban és védekezésben is "beállt" a helyiek csapatába. A fiaink becsületére szól, hogy ezzel nem törődve végig a kézilabdával foglalkozva biztosították be a győzelmüket. A hetedikesek végre magukra találva, jóval kisebb ellenszélben ezúttal magabiztos 28-14 arányú győzelmet arattak.

Az utolsó mérkőzés a Pováska Byztrica játékosai ellen aztán mindkét korosztályban felszabadult, igazi öröm kézilabdát hozott. Sokat cserélve nagy kedvel játszó ötödikeseink 9-21 arányú győzelmet arattak, míg az idősebbek 10-27-re diadalmaskodtak.

5.-es csapat tagjai: Darmstetter M., Palkovits A., Barsi K, Halmi Sz., Fraimann M., Kolozsi K., Tóth B., Hocsák B., Szegi K., Sárai L., KranCz K., Oláh B., Csordás K.
7.-es csapat tagjai: Bogyó Benedek, Buzási Ádám, Papp Domonkos, Bagi Balázs, Barna László, Zovits Zalán, Hornyák Vendel, Nagy Mihály, Kárád Kevin, Gyumránczi Dániel, Séfer Dávid, Sáhó Marcell,

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 10. 00:00, szerda | Helyi sport

Kézilabda Európa-liga - A Tatabánya főtáblás, négy további magyar csapat a selejtezőben

A Tatabánya a főtáblán, a négy további magyar együttes pedig a selejtezőben kezdi meg szereplését a kézilabda Európa-ligában.

2024. Július 22. 08:00, hétfő | Belföld

A héten kissé mérséklődik a hőség

A jövő héten kissé mérséklődik a hőség, kedden-szerdán felhősebb, a hét végére naposabb idő várható - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

2024. Július 22. 07:58, hétfő | Sport

Piastri karrierje első sikerét aratta a Hungaroringen

2024. Július 22. 07:57, hétfő | Sport

Balaton-átúszás - Több mint 11 ezren indultak

Több mint 11 ezren vettek részt a szombatról vasárnapra halasztott 42. Lidl Balaton-átúszáson, melyen a férfiaknál holtverseny született, míg a nőknél Juhász Janka győzött.