Városlista
2024. július 18, csütörtök - Frigyes

Hírek

2018. Február 09. 09:19, péntek | Helyi
Forrás: tatabányapont

5. Tatabányai Malacságok és Kolbásztöltő Verseny

5. Tatabányai Malacságok és Kolbásztöltő Verseny

2018. február 10-én kerül megrendezésre az 5. Tatabányai Malacságok és Kolbásztöltő Verseny az Árpád téren, Tatabánya városközpontjában

Szombaton délután fellép a Dupla KáVé és Köteles Cindy, utána pedig a 3+2 zenekar ad koncertet. A nap folyamán ismét lesz kolbásztöltő verseny és természetesen látvány disznóvágás és hús, illetve füstölt áru vásár is a rendezvényen.

9:00 – 20:00 Gasztronómiai vásár – Hentesüzletek, vendéglátóhelyek és kereskedők bemutatkozása
Kapható: hentesáru és húskészítmény különlegességek, kenyérlángos, kürtőskalács, lángos, minifánk, lepények, valamint méz, kézműves sajt különlegességek, levendula termékek, szörpök, lekvárok.

10:00 – 14:30 Hurkakóstolás és szavazás a hentesüzletek standjai előtt
Kóstolja meg a hentesüzletek hurkáját a helyszínen és szavazzon "Az Év Hentesboltja" címre. A szavazók között értékes nyereményeket sorsolunk ki délután!

11:00 Kolbásztöltő-verseny (Nevezés ITT)
13:30 Látvány disznóvágás – A disznóvágást Illyés Roland vezeti.
14:45 A kolbásztöltő verseny eredményhirdetése és "Az Év Hentesboltja" díj átadása, valamint a szavazók közötti nyertesek kihirdetése.

15:00 Dupla KáVé & Köteles Cindy

16:30 3+2 együttes

Jelentkezzen csapattal 2018. január 31-ig a Kolbásztöltő Versenyre interneten vagy személyesen a Tatabánya Pont Rendezvényszervező Irodában*!

*Tatabánya Pont Rendezvényszervező Iroda: 2800 Tatabánya-Városközpont, Szent Borbála tér 1. A kolbásztöltő versenyre a nevezésnek díja van. További részletek a www.tatabanyapont.hu oldalon.

Szervező: Tatabánya Pont Rendezvényszervező és Turisztikai Iroda

Támogatók, együttműködő és média partnerek: T-Szol, Agora Nonprofit Kft., Turul Étterem, Forrás Rádió, Mi Tatabányánk, Keminfó Magazin, Szuperinfó, Tatabányai TV, infotatabanya.hu

A műsorváltoztatás jogát a szervezők fenntartják.

AUTÓBUSZ HELYIJÁRATI MENETRENDVÁLTOZÁS
T-Busz Tatabányai Közlekedési Kft. közleménye


2018. február 09. (péntek) 14:00 órától - 2018. február 11. (vasárnap) 18:00 óráig az "5. Tatabányai Malacságok" elnevezésű rendezvény miatt lezárásra kerül a Komáromi út (József Attila Megyei Könyvtár épületétől a Fő tér – Béla király körtér, Hotel Árpádig terjedő szakasza - a hőmérős óráig).
A rendezvény ideje alatt az érintett autóbuszjáratok a Szent Borbála tér felé terelő útvonalon közlekednek és nem érintik a "Fő tér" elnevezésű megállóhelyet. A rendezvény ideje alatti elterelésről a menetrendi értesítő elérhető és nyomtatható formában letölthető itt :
KATTINTSON: goo.gl/Wno4fA

A rendezvény ideje alatti terelő útvonal térképes ábrája megtekinthető és nyomtatható formában letölthető itt
KATTINTSON: goo.gl/AFJC97

Kérdés esetén a T-Busz ügyfélszolgálata is folyamatos rendelkezésére áll az INGYENES 06-80-296895-ös zöldszámon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.